Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Πρώτης σελίδας

… επειδή κολλάει και με το χέρι…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3-6-2020

Η κυβέρνηση στη βιασύνη της να ανοίξει τα σύνορα και να βάλει μπροστά τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας για να οικονομήσουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού δε λογαριάζει τίποτα και κανέναν εργαζόμενο.

Στο βωμό του κέρδους η προστασία της υγείας υποβαθμίζεται, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο εισαγωγής και εξάπλωσης του ιού από την ανεξέλεγκτη είσοδο τουριστών στη χώρα. Διαβάστε το άρθρο »

ΣΠΟΤ-Κινητοποίηση σωματείων εργαζομένων στον επισιτισμο τουρισμό στο Υπ. Εργασίας(SPOT)Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Όλοι στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια στις 11 ΙούνηΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες

Δεν σταματάμε, δεν μένουμε σιωπηλοί, συνεχίζουμε και οργανώνουμε τη δράση μας για την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση, ο ΣΕΒ, τα επιτελεία της αστικής τάξης, ετοιμάζονται να στείλουν ξανά το λογαριασμό στο λαό. Διαβάστε το άρθρο »

Αίτημα του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής για συνάντηση με Υπουργό ΕργασίαςΘΕΜΑ : Αιτήματα του Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού τουρισμού και ξενοδοχείων Ν. Αττικής

Κύριε Υπουργέ Διαβάστε το άρθρο »

ΔΑΣ ΟΑΣΑ: Το καρότο έχει και μαστίγιο!!!Μεγάλη προσοχή στη μπανανόφλουδα. Μην την πατήσει κανείς.

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για αύξηση ωραρίου. Διαβάστε το άρθρο »

Απαράδεκτη η κυβερνητική τροπολογία για ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές στο εκπτωτικό χωριόΤο παραπέρα χτύπημα που δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ στην κυριακάτικη αργία καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση με τροπολογία χαρακτηρίζει την περιοχή των Σπάτων ως τουριστική, δίνοντας έτσι το δικαίωμα να ανοίγουν όλα τα καταστήματα τις Κυριακές στο εκπτωτικό χωριό. Διαβάστε το άρθρο »

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Ενίσχυση της πάλης με συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα στις 11 ΙούνηΟμοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία που έδωσαν και μέσα στην πανδημία τη μάχη για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας, υπογραμμίζουν την ανάγκη να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο σήμερα η οργάνωση και η πάλη των εργαζομένων, για να μην πληρώσουν πάλι αυτοί το «μάρμαρο» της νέας οικονομικής κρίσης. Διαβάστε το άρθρο »

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ: Καλεί στα πανεργατικά συλλαλητήρια στις 11 ΙούνηΚάλεσμα στα πανεργατικά συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη, στην Αθήνα στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα, απευθύνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο. Καλεί τα συνδικάτα μέλη της να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή και να φτάσει αυτή η απόφαση σε όλους τους χώρους δουλειάς, να γίνει το συλλαλητήριο, η μαζικότητα και η μαχητικότητά του υπόθεση όλων των εργαζομένων του κλάδου.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Διαβάστε το άρθρο »

Μαζικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: «Κανένας χωρίς εισόδημα» (VIDEO – ΦΩΤΟ)Να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις, καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή, όχι στην εκ περιτροπής εργασία, να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί, να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου, απαίτησαν εκατοντάδες εργαζόμενοι στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό, στο μαζικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής μαζί με επιχειρησιακά σωματεία. Διαβάστε το άρθρο »

Με βία και χημικά απάντησε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία – επισιτισμό – τουρισμό (VIDEO)Τη βία επιστράτευσε η κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Η αστυνομία απάντησε με ρίψη χημικών, πίσω από τα κατεβασμένα ρολά του υπουργείου, στο αίτημα των εργαζομένων να ανοίξει η πόρτα του υπουργείου και να συναντηθούν με τον υπουργό.

«Δεν θα κάνουμε πίσω» απαντούν οι εργαζόμενοι. Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 632760Συνολικές αναγνώσεις:
  • 281Αναγνώσεις σήμερα:
  • 298498Συνολικοί επισκέπτες:
  • 140Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ