Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Πρώτης σελίδας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. 

26-9-2020

Απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ είναι να γίνει γενική συνέλευση την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου με στάση εργασίας 11:00 – 17:00.
Απόφαση που πάρθηκε με ψήφους 11 υπέρ (ΔΑΣ-ΠΑΣΚΕ -ΜΕΤΑ- ΕΑΣ) και 6 κατά (ΔΑΚΕ-ΕΝΟΤΗΤΑ).

Δεν ψηφίστηκε τόπος.

Επειδή γίνεται προσπάθεια να μη πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, με δικαιολογία τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό καλούμε την πλειοψηφία του συνδικάτου να δεχτεί την πρόταση μας για την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού.

Ένα ιστορικό αμαξοστάσιο που σηματοδοτεί τους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, για καλύτερα μεροκάματα, ωράριο, κοινωνική ασφάλιση, κρατική συγκοινωνία.

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας μπορούμε να κουβεντιάσουμε συναδελφικά και να αποφασίσουμε για τις ζωές μας.

Η ημέρα και η ώρα είναι με απόφαση, λείπει ο τόπος,

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ.
ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Ο Γιάννης Κιούσης στο ραδιόφωνο του real FM για τις εξελίξεις στην αστική συγκοινωνία.Ο Κιούσης Γιάννης μέλος του Δ.Σ στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ (μπλε λεωφορεία) μιλά στον real fm για τις εξελίξεις στην αστική συγκοινωνία.

Αποκαλύπτει τα ψέματα της κυβέρνησης και των συνεργατών της στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Ενημερώνει επιβάτες και εργαζόμενους. Διαβάστε το άρθρο »

ΔΑΣ ΟΑΣΘ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΣυνάδελφοι-σσες, στις 29 και 30 Σεπτέμβρη θα κληθούμε να εκλέξουμε τον Εκπρόσωπο των Εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ. Το βασικό ερώτημα για όλους είναι : Τι εκπροσώπους θέλουμε, και ποιοι και πως θα μας εκπροσωπήσουν ;;

Πως θα μας εκπροσωπήσουν οι υποψήφιοι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ της ΕΣΥΣ και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που έβαλαν πλάτη να περάσει ο νόμος Σπίρτζη και το ενιαίο μισθολόγιο με τα γνωστά αποτελέσματα ;; Διαβάστε το άρθρο »

Ο Γιάννης Κιούσης απόψε στο ραδιόφωνο του real FM για τις εξελίξεις στην αστική συγκοινωνία.Αποψε στις 20:30 στον real fm συνέντευξη του Κιούση Γιάννη μέλους του Δ.Σ στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ (μπλε λεωφορεία) για τις εξελίξεις στην αστική συγκοινωνία. Διαβάστε το άρθρο »

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στις 28 Σεπτέμβρη (SPOT)Σε στάση εργασίας 10.00 – 14.00 και σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί, προχωρά το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, καλώντας σε μαζική συμμετοχή. Η κεντρική αυτή κινητοποίηση στην Αττική έξω από το υπουργείο Εργασίας στις 28 Σεπτέμβρη, γίνεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης στον Επισιτισμό – Τουρισμό, που καλεί για εκείνη την ημέρα η Πανελλαδική Γραμματεία Επισιτισμού – Τουρισμού του ΠΑΜΕ. Διαβάστε το άρθρο »

Εργατικά σωματεία αποχαιρετούν τον συναγωνιστή Βαγγέλη ΜπούταΕργατικά σωματεία της Καρδίτσας «αποχαιρετούν» με βαθιά θλίψη τον Βαγγέλη Μπούτα και εκφράζουν συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπάλληλων Καρδίτσας σημειώνει πως «η ζωή και η δράση του ήταν συνυφασμένη με προσπάθεια για την ανάπτυξη των αγώνων των μικρομεσαίων αγροτών, για το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος αλλά και για την εδραίωση της ιδέας για κοινή δράση – συμμαχία των φτωχών αγροτών με την εργατική τάξη. Συμπορευτήκαμε μαζί σε μεγάλους αγώνες. Ο σπόρος έπεσε, η κοινωνική συμμαχία θα στεριώσει, πάνω στο έδαφος των κοινών μας αγώνων». Διαβάστε το άρθρο »

Πρωινός συνωστισμός και αναμονή μέχρι και 13 λεπτά για δρομολόγιο! (ΦΩΤΟ)φωτογραφία αναγνώστη

Μέχρι και 13 λεπτά περίμεναν στις αποβάθρες οι επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας!

Ο συνωστισμός ήταν αναπόφευκτος, τόσο στη αναμονή όσο και μέσα στους συρμούς, για τους εργαζόμενους που ήθελαν να φτάσουν έγκαιρα στη δουλειά τους.

Κι όλα αυτά την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων στην Αττική, που όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες αναγνωστών, δεν περιλαμβάνουν αύξηση των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Διαβάστε το άρθρο »

Δελτίο Εργατικών Ειδήσεων 21 Σεπτεμβρίου 2020 – ΠΑΜΕ Web TVΑπροστάτευτοι οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς – Αγωνιστική απάντηση στις 13 Οκτώβρη (VIDEO – ΦΩΤΟ)Τα προβλήματα που υπάρχουν στους εργασιακούς χώρους, αλλά και η ανάγκη έντασης του αγώνα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική αναδείχθηκαν από τις παρεμβάσεις συνδικαλιστών και άλλων φορέων στη σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων και συνδικαλιστών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα και κατά την οποία πάρθηκε απόφαση για συλλαλητήριο στις 13 Οκτώβρη. Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ: Σύσκεψη αύριο Τετάρτη για την οργάνωση της πάλης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτικήΗ Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη Ομοσπονδίες, Συνδικάτα, συνδικαλιστές την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως, στον χώρο πίσω από το θέατρο Άλσους, με θέμα «Η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και η προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 673899Συνολικές αναγνώσεις:
  • 78Αναγνώσεις σήμερα:
  • 314547Συνολικοί επισκέπτες:
  • 69Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ