Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Πρώτης σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣΟι πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος , πρακτικές του χαφιεδισμού και της τρομοκρατίας, επανέρχονται απο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ . Διαβάστε το άρθρο »

Κινητοποιήσεις στις 3 Οκτώβρη ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και τα ΒΑΕΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Με απεργιακές κινητοποιήσεις στις 3 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δίνουν μαζική απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, που έχει βάλει στο στόχαστρο το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και τα ΒΑΕ για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και το Δημόσιο γενικότερα. Διαβάστε το άρθρο »

Ήρθε η <<κανονικότητα>>24-9-2018

Ερώτηση προς Υπουργείο Μεταφορών ΟΑΣΑ και ΟΣΥ. 

Τι ακριβώς είναι το σώμα ελεγκτών του υπουργείου μεταφορών;
Ποιες αρμοδιότητες έχει επί των οχημάτων λεωφορείων και τρόλεϊ;
Ποιους ελέγχους διενεργεί;
Έλεγχος εγγράφων οχήματος, εγγράφων οδηγών, συμπεριφοράς οδηγών, επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών;
Ποιος κρίνει τη συμπεριφορά των εργαζομένων και ποιος έδωσε την εντολή να κριθούν με αυτόν τον τρόπο.

Παλιές πρακτικές σκοτεινών χρόνων της χώρας επανέρχονται από αδίστακτους κυβερνώντες στο όνομα της δικής τους αριστεράς.
Είναι η ντροπή της σύγχρονης διοίκησης της αστικής συγκοινωνίας.

Αυτές τις μεθόδους δοκίμασαν πριν μερικά χρόνια να τις εφαρμόσουν αλυσίδες γρήγορου φαγητού σε διάφορες πόλεις της χώρας αξιολογώντας το προσωπικό και έφαγαν τα μούτρα τους.

Σταματήστε τώρα αυτά που κάνετε.

Στάση εργασίας σήμερα στη «Vodafone» ενάντια στην προσπάθεια κατάργησης του 8ωρουΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη στάση εργασίας στη «Vodafone» σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι, ενάντια στην προσπάθεια κατάργησης του 8ωρου, απευθύνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής.

Το ΣΕΤΗΠ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

Συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την 1η ΟκτώβρηΣτην συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την 1η Οκτώβρη, στις 5 το απόγευμα καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» για τον αποκλεισμό έξι αντιπροσώπων του από το συνέδριο.

Σε ανακοίνωση αναφέρει: Διαβάστε το άρθρο »

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ: Απάντηση στις συκοφαντίες της ΓΣΕΕ«Αυτό που πραγματικά τους πειράζει είναι η προσπάθεια αποκάλυψης της νοθείας και της σαπίλας τους, της μετατροπής των Εργατικών Κέντρων σε Ανώνυμες Εταιρείες, το φαγοπότι χιλιάδων ευρώ μέσα από προγράμματα εκμεταλλευόμενοι τους εργαζόμενους», επισημαίνει η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, απαντώντας στις συκοφαντίες της ΓΣΕΕ για γεγονότα που τάχα έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Η Διοίκηση του ΕΚΠ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνοντας για άλλη μία φορά το άσπρο μαύρο, ψήφισε μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου τροπολογία για τον κατώτατο μισθό ενεργοποιώντας μνημονιακό νόμο της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ του 2013. Διαβάστε το άρθρο »

Ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΑΣΘ σχετικά με τις συγχωνεύσεις ειδικοτήτων-υπηρεσιακά δρομολόγια-τοποθετήσεις ημετέρωνΣυγχώνευση ειδικοτήτων-Υπηρεσιακά δρομολόγια-Τοποθετήσεις ημετέρων

Συνάδελφοι-σσες, η διοίκηση του ΟΑΣΘ προχωρά με σταθερά βήματα στην υλοποίηση των στόχων που έθεσε ο νόμος 4482/17 (περικοπή των δαπανών και εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την «απελευθέρωση» των Μεταφορών) και αντίστοιχα εμείς οι εργαζόμενοι υποχωρούμε -επίσης με σταθερό βηματισμό- με ευθύνη της πλειοψηφίας της διοίκησης αλλά και όσων τη στηρίζουν.

Διαβάστε το άρθρο »

Παρέμβαση του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ για τα οικονομικά των Εργατικών Κέντρων και των ΟμοσπονδιώνΣε παρέμβασή του το ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ για τα οικονομικά των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών αναφέρει τα εξής:

«Όλοι γνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις μας. Ζούμε καθημερινά με το άγχος και την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουμε, για να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις οικονομικές απαιτήσεις, πόσο μάλλον για την οργάνωση της πάλης των εργαζόμενων. Διαβάστε το άρθρο »

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Όχι στο νόμο «Βρούτση – Αχτσιόγλου» – Να ψηφιστεί η πρόταση νόμου των Συνδικάτων«Οι εργαζόμενοι πρέπει να απορρίψουν την κυβερνητική απάτη και να δυναμώσουν την πάλη τους για κατάργηση του νόμου «Βρούτση – Αχτσιόγλου», όλων των μνημονιακών νόμων και την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, ως βάση για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, που είναι η πρόταση 530 συνδικάτων», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου με αφορμή τη ψήφιση της κυβερνητικής τροπολογίας με την οποία ενεργοποιείται απ’ την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση).

Το Εργατικό Κέντρο σημειώνει: Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 384615Συνολικές αναγνώσεις:
  • 135Αναγνώσεις σήμερα:
  • 198275Συνολικοί επισκέπτες:
  • 120Επισκέπτες σήμερα:
  • 6Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ