«Sober Fest Vol. 1» η πρώτη γιορτή των «Sober On Tuxedos» στις 26 Νοέμβρη



sober-fest-vol.1

Το «Sober Fest Vol. 1», η πρώτη γιορτή των «Sober On Tuxedos» θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοέμβρη, στο «Ilion Plus Music Theatre» (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα). Είναι ένα κάλεσμα προς όλους τους φίλους του σκληρού ήχου καθώς μαζί με τους «Sober On Tuxedos» θα είναι και τα συγκροτήματα «Potergeist», «RUSTY BONEZ» και «Deathcrop Valley».


Οι «Sober On Tuxedos» σχηματίστηκαν το 2009 και έπειτα από πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου άφησαν το στίγμα τους με τη δυναμική παρουσία τους στη σκηνή, μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου άλμπουμ τους. Η ηχογράφηση και η παραγωγή ξεκίνησαν το Μάη του 2015 και ολοκληρώθηκαν το Μάη του 2016. Ο ήχος τους κινείται ανάμεσα στο heavy rock και το stoner, σχηματίζοντας ένα κράμα ηλεκτρικών επιρροών προσαρμοσμένο στο μοναδικό και ατόφιο ύφος τους.
Τους «Sober On Tuxedos» αποτελούν οι μουσικοί Στέλιος Μαγαλιός (φωνή), Χρήστος Κιτσαντάς (κιθάρες), Κώστας Μαζιώτης (μπάσο) και Joni Moas (τύμπανα).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός