6 Δεκέμβρη Μέρα Πανελλαδικής Συζήτησης με τους εργαζόμενους



Logo PAME2Αποφασίζουμε και οργανώνουμε την επιτυχία της απεργίας στις 8 Δεκέμβρη Απεργία

Μπροστά στη μάχη για την επιτυχία της πανεργατικής-πανελλαδικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες τους, την παρέμβαση τους στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Να μη μείνει εργαζόμενος που δε θα πάρει την ανακοίνωση των σωματείων, που δε θα ενημερωθεί για τα νέα μέτρα και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, της μεγαλοεργοδοσίας, της ΕΕ.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα να πάρουν μέτρα προετοιμασίας και να προχωρήσουν ενιαία σε οργανωμένη παρουσία στα εργοστάσια, σε εργασιακούς χώρους του κάθε κλάδου την Τρίτη στις 6 Δεκέμβρη, αξιοποιώντας όλες τις μορφές παρέμβασης, με εξορμήσεις, με συσκέψεις, με συζητήσεις στο διάλειμμα, στο σχόλασμα, στην αλλαγή των βαρδιών. 6 Δεκέμβρη όλοι στους τόπους δουλειάς.

Να πάρουμε όλα τα μέτρα για νεκρώσουν τα πάντα στις 8 Δεκέμβρη.

Κανείς στη δουλειά!

Το Γραφείο Τύπου

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός