ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Πολύμορφες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα από σήμερα Κυριακή



kdhlwsh-xaidari-kentriki

Πολύμορφες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Καισαριανής ενόψει των εορτών.
Συγκεκριμένα:
Την Κυριακή 4 Δεκέμβρη στην πλατεία δημάρχου Π. Μακρή, στις 5 το απόγευμα θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο καράβι από τον Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τραγούδια από τις χορωδίες των ΚΑΠΗ της πόλης, χορούς και κάλαντα από το Πνευματικό Κέντρο.


Την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο στις 6 το απόγευμα θα στηθεί εργαστήρι στολιδιών από το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου.
Την Κυριακή 18 Δεκέμβρη θα γίνουν διαδραστικά παιχνίδια στην πλατεία τις ώρες 11.30 – 14.00 από το 2ο σύστημα Προσκόπων. Την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση από το Πολιτιστικό Κέντρο.
Τη Δευτέρα 19 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο στις 6 το απόγευμα θα γίνει εκδήλωση με τίτλο: «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων».
Την Τρίτη 20 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο στις 6 το απόγευμα θα γίνει προβολή παιδικής ταινίας «Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού» από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής.
Την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο στις 6 το απόγευμα θα γίνει εκδήλωση με παραδοσιακά μικρασιάτικα κάλαντα και παλιά παραμύθια από τον Μικρασιάτικο Σύλλογο.
Την Τετάρτη 4 Γενάρη στο Δημαρχείο στις 6 το απόγευμα θα γίνει προβολή της παιδικής ταινίας «Ο ψύλλος» από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός