ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Η Επιτροπή Αγώνα των Α/Σ των Τρόλλευ χαιρετίζουμε τους απεργούς συναδέλφους. Χαιρετίζουμε την μεγάλη συμμετοχή στην απεργία και τα συλλαλητήρια και την απάντηση που δόθηκε στην  Κυβέρνηση, την διοίκηση  και στις πλειοψηφίες των Σωματείων.

Να είστε βέβαιοι ότι το μήνυμα πήγε στον παραλήπτη. Αυτό που φοβούνται είναι η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος γιατί θα σημάνει αντεπίθεση  των εργαζομένων και αυτονόητα οπισθοχώρηση των αφεντικών και του πολιτικού τους προσωπικού.

Η απάντηση που δόθηκε με τη συμμετοχή σας στην Απεργία, κόντρα στις αποφάσεις των συμβιβασμένων πλειοψηφιών για στάσεις εργασίας αλλά και στις παρατάξεις που με τις προτάσεις τους συσκότιζαν και αποπροσανατόλιζαν τους εργαζομένους.Ηταν ένα ακόμη χαστούκι στην προσπάθεια χειραγώγησης  των εργαζομένων, στην προσπάθεια να επικρατήσει η εργασιακή ειρήνη ενόψει της νέας επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. 

Σας καλούμε να μη δείξουμε καμιά ανοχή στα σχέδια της κυβέρνησης , στα σχέδια της διοίκησης, και τους  συμβιβασμούς των σωματείων. Καμιά ανοχή στην υπονόμευση των ελευθεριών και της ζωής μας.

Σας καλούμε να δυναμώσουμε αποφασιστικά αυτή την προσπάθεια, να συμμετάσχουμε ενεργά και συνειδητά στην κλιμάκωση του αγώνα , να οργανωθούμε σε κατεύθυνση  αγωνιστική με βάση τα δικαιώματά μας και την κάλυψη των  αναγκών μας.

Σας καλούμε να ανοίξουμε τη συζήτηση , για όλα τα ζητήματα  που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, κι από κοινού να σχεδιάσουμε τον τρόπο δράσης για το επόμενο διάστημα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ                       9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός