ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ – ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: Κινητοποίηση αύριο στο υπουργείο Εργασίας



Στάση εργασίας την Παρασκευή 20 Γενάρη από τις 11 π.μ. ως τις 4 μ.μ. και κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εργασίας, στις 12 μ. διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα και Σχολεία Ειδικής Αγωγής.  Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές που προωθούν κυβέρνηση και εργοδότες στο πλαίσιο λειτουργίας και τον τρόπο αποπληρωμής των ιδιωτικών Δομών Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης και τονίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν καμία μείωση μισθού, καμία απόλυση, καμία αλλαγή σύμβασης σε βάρος των εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή.

Παράλληλα το Σωματείο καλεί σε μαζική συμμετοχή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 14 Γενάρη στις 5.30 μ.μ., Χαλκοκονδύλη 37, στην Ομόνοια.

Συμμετέχουν και σπουδαστές της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας

Με βάση τις εξελίξεις στον χώρο της Ειδικής αγωγής, το ΔΣ του Σπουδαστικού Συλλόγου της ΣΕΥΠ (Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας) του ΤΕΙ Αθήνας πήρε απόφαση συμμετοχής στη συγκέντρωση του ΣΕΜΙΣΕΑ.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς τα ζητήματα και οι νέες ανατροπές στον κλάδο των εργοθεραπευτών, κοινωνικών λειτουργών κλπ, αφορά άμεσα τους σπουδαστές των αντίστοιχων τμημάτων της ΣΕΥΠ και για αυτό κρίνεται αναγκαία η κοινή δράση και κινητοποίηση εργαζομένων – σπουδαστών – θεραπευόμενων.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός