«Η τελευταία μαύρη γάτα»



«Η τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις της στην παιδική σκηνή του θεάτρου «Άλφα – Ιδέα» (Πατησίων 37, Πολυτεχνείο, τηλ. 210 5238742).

Με το αλληγορικό πολιτικό παραμύθι του Ευ. Τριβιζά, μεταφερόμαστε σε ένα νησί όπου μια μυστική αδελφότητα προληπτικών είναι αποφασισμένη να εξοντώσει όλες τις μαύρες γάτες για να απαλλάξει τον τόπο από τη μάστιγα της γρουσουζιάς. Σχεδόν πετυχαίνει το σκοπό της. Μια μόνο γάτα απομένει ζωντανή. Μία γάτα που γνωρίζει ένα φοβερό μυστικό. Οι διώκτες της είναι αποφασισμένοι να τη βρουν, να την παγιδέψουν και να την εξοντώσουν. Είναι αδίστακτοι! Είναι οργανωμένοι! Είναι ανελέητοι! Αλλά και η τελευταία μαύρη γάτα έχει τα δικά της όπλα: Έχει μεγάλη καρδιά! Έχει γατίσιο πάθος! Έχει πίστη στο καλό!

Μια συναρπαστική περιπέτεια που συνδυάζει το λυρισμό με το χιούμορ, τη συγκίνηση με το μυστήριο, την απόγνωση με την ελπίδα και μεταφέρει στα παιδιά εξαιρετικά μηνύματα και αξίες.

Σκηνική προσαρμογή: Βένια Σταματιάδη. Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής. Μουσική παραγωγή – Σχεδιασμός ήχων: Στέφανος Τορτόπογλου. Σκηνικά – video: Μικαέλα Λιακατά. Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα. Μουσική: Κώστας Γάκης. Μουσικός επί σκηνής – Live electronics: Στέφανος Τορτόπογλου. Κίνηση: Κική Μπάκα.

Παίζουν (αλφαβητικά): Άρτεμις Γρύμπλα, Κλείτος Κωμοδίκης, Κώστας Μαγκλάρας, Σωτηρία Μαράθου, Αλκιβιάδης Μπακογιάννης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Βίκτωρας Πέτσας.

Παραστάσεις κάθε Σάββατο 15.00 και Κυριακή 11.00. Εισιτήρια: 8 ευρώ (παιδικό), 10 ευρώ (ενήλικες).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός