ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΕΪ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΛΕΪ



Logo12

ΤΡΙΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016

Xαιρετίζουμε την θετική απάντηση του ΟΑΣΑ στη παρέμβασή μας για ίδρυση νέας γραμμής Τρόλεϊ, που θα συνδέει τον Νέο Κόσμο με την Καισαριανή. Ένα αίτημα που απασχόλησε  τις γειτονιές τουλάχιστον για 3 δεκαετίες, η Κοινωνική Συμμαχία των Επιτροπών Αγώνα του Π.Α.ΜΕ με τη Λαϊκή Επιτροπή του 2ου Διαμερίσματος, επεξεργάστηκαν και παρουσίασαν μια ολοκληρωμένη πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων. Η πρότασή μας ολοκληρώνεται με το  δεύτερο σκέλος της που προτείνει και απαιτεί την επέκταση της γραμμής  έως τα Νοσοκομεία Παίδων και Λαϊκό.

Η παρέμβαση μας υπήρξε χρονοβόρα, δύσκολη και με σκληρές αντιπαραθέσεις, κυρίως στο διαμερισματικό συμβούλιο αντιμετωπίσαμε παρατάξεις που βάλανε εμπόδια, Μ.Κ.Ο της περιοχής που με την εμπλοκή της, στόχευε στην αποδυνάμωση και την ακύρωση του αιτήματός μας. Η καλή οργάνωση όμως και η άρτια επεξεργασία δεν άφησε περιθώρια για απόρριψη και αποδείχνει ότι ακόμα και μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες μπορούμε να αποσπάσουμε ωφέλη.

Η αγωνία όλων μας για τη φθίνουσα πορεία της δουλειάς μας, τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου και την αναστροφή αυτής της κατάστασης είναι φανερή, όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον κοινό αγώνα των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες και των εργαζομένων που μετακινούνται μ αυτές

Χαιρετίζουμε λοιπόν την αποφασιστικότητα των συναγωνιστών από όλες τις επιτροπές αγώνα του Π.Α.ΜΕ Αστ. Συγκοινωνιών και τους μαζικούς φορείς της περιοχής για την ανυποχώρητη στάση τους στο δίκαιο αίτημα μας.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στήριξαν, υπογράφοντας το αίτημα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ,μέχρι την ολοκλήρωση της Γραμμής. Την Κυριακή 19 Φλεβάρη στο χώρο της Λαϊκής Επιτροπής πραγματοποιείται σύσκεψη των φορέων για αποτίμηση της κατάστασης και σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών.

Ιεραρχούμε την παρέμβαση μας και την τοποθετούμε εκεί που της πρέπει και στη διάσταση που πρέπει, δίχως επικοινωνιακά παπατζιλίκια.

Συνάδελφοι-ισσες σας καλούμε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να μπούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με κοινωνικές συμμαχίες να διεκδικήσουμε δικαιώματα που βελτιώνουν καθοριστικά τη ζωή όλων μας.

Οι εκβιασμοί και το εμπόριο ελπίδας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  και των προηγούμενων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, σπέρνουν απογοήτευση κι αδιέξοδο σε εκείνον που δε βλέπει τον εχθρό, που δεν είναι άλλος από τους εγχώριους και διεθνείς καπιταλιστές (οι κηφήνες δηλ) που εισηγούνται τα μέτρα.

Η απογοήτευση και η ενσωμάτωση στα χειρότερα που μας επιβάλλει η αστική τάξη και οι μηχανισμοί της δεν αρμόζει σ εκείνους που μοχθούν και παράγουν, σ εκείνους που τραβάνε την κοινωνία μπροστά. Δεν θα συμβιβαστούμε με την «κανονικότητα» που μας επιβάλλουν.

Σας καλούμε να αγωνιστούμε για:

  • ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ 100% ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ (ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ-ΤΡΟΛΛΕΪ-ΣΥΡΜΩΝ)
  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ 50%, ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
  • ΥΠΟΓΡΑΦΗ Σ.Σ.Ε ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 2009

ME ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΕΪ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός