Η Γιώτα Νέγκα στο «Σταυρό του Νότου»



Η Γιώτα Νέγκα ξανά στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» Plus (Φραντζή 14, Νέος Κόσμος , τηλ. 210 9226975), στην πιο προσωπική της εμφάνιση, στις 18, 25 Φλεβάρη και 4, 11 Μάρτη, «χτίζει» ένα μουσικό σύμπαν με τη δική της σφραγίδα. Η ίδια λέει μεταξύ άλλων για τις παραστάσεις της στο «Σταυρό του Νότου» Plus: «Οι καιροί που πέρασαν, οι δίσκοι που ήρθαν ως «δώρα» από τους δημιουργούς, το «Καινούριο Φιλί», ο «Τελευταίος Εαυτός», οι συνεργασίες που με προίκισαν, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Goran Bregovic… Τα τραγούδια που λες… Η φωνή του πατέρα μου, η ανάμνηση από την πρώτη μου ηχογράφηση, οι άνθρωποί μου, τα βήματα που μετρώ μέχρι σήμερα και όσα λαχταρώ να κάνω ξεκινώντας από το επόμενο δευτερόλεπτο».

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, Δημήτρης Κουζής – βιολί, Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο, Νίκος Καρατζάς – κρουστά, Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός