Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Από Κοινού»



Με πολύ θετικό απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του, προχωράει το θέατρο «Από Κοινού».

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του «Φόρτυ ½ (μύησις)» της Ελένης Γερασιμίδου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η παράσταση έχει κερδίσει βήμα-βήμα τη συμμετοχή του κοινού που απολαμβάνει με άμεσο τρόπο και ανταποκρίνεται ενεργά στα τεκταινόμενα επί σκηνής.

Με αφορμή τη διάσημη performer Μαρίνα Αμπράμοβιτς που αυτο-προσδιορίζεται ως μεγάλη καλλιτέχνιδα, η Ελένη Γερασιμίδου σατιρίζει το «δήθεν» και το «τίποτα» που προσπαθούν να εισχωρήσουν στη ζωή μας και σε όλες τις εκφάνσεις της.

Η παράσταση αναφέρεται σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο και τον αγώνα του για τη ζωή. Συνένοχοι, το alter ego, Αντώνης Ξένος και Το Άλλο Βουβό, Αγγελική Ξένου που υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Παράλληλα παρουσιάζονται στο χειροποίητο θέατρο της Ευπατριδών:

Κάθε Δευτέρα στις 18.00, η κωμωδία «Πρόταση Γάμου» του Άντον Τσέχοφ, με τους Κωνσταντίνο Τσεντούρο, Κατερίνα Παπασιδέρη και Ηλία Μήσια, σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, το έργο μυστηρίου «ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ», των Μάρκου Στεφάνου και Γιώργου Δουργούτη, με τους Αντώνη Ξένο, Άκη Σιδέρη, Μάρκο Στεφάνου και Λευτέρη Τσάτση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Δουργούτη.

Κυριακή στις 21.45, η μουσική παράσταση «Ιστορίες για κλειστά μάτια», με το εξαιρετικό μουσικό σύνολο «GITANTE».

Ευπατριδών 4, Γκάζι – Τηλ. 211 4057249

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός