ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Λ/Φ ΓΡΑΜΜΕΣ 036-653



Original2

 

31/01/14

Προς: Αμαξοστάσιο Ανθούσας Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Κοινοποίηση: Εποπτείο Ακαδημίας ΑΡ. ΠΡΩΤ. Α93

Θέμα 1ον
Παρακαλούμε να προβείτε σε άμεσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος που αφορά στο σοβαρό για τους εργαζόμενους πρόβλημα της έλλειψης τουαλέτας στην αφετηρία της γραμμής 653 τοπικής Ψυχικού.
Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να μην έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση σε τουαλέτα με συνέπεια την επιβάρυνση της υγείας τους.
Αν στην υπάρχουσα θέση της αφετηρίας δεν μπορεί να τοποθετηθεί τουαλέτα παρακαλούμε εξετάστε το ενδεχόμενο μεταφοράς της αφετηρίας σε σημείο που να υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες διευκρινίσεις προτάσεις για λύση του προβλήματος επικοινωνήστε με τα μέλη της επιτροπής Κατσιγιάννη Θεόδωρο 8708 και Αυγερίδη Γιάννη 0845

Θέμα 2ον
Ζητούμε την άμεση αλλαγή της επάνδρωσης σε λεωφορεία της γραμμής 036 σταθ. Κατεχάκη-Κυψέλη τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα λόγο της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της ακαταλληλότητας του τύπου των λεωφορείων που διαθέτει το Α/Σ της Ανθούσας να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες συνθήκες της διαδρομής. Όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα αυτή η αλλαγή για τους ίδιους λόγους ασφάλειας πρέπει σύντομα να συμβεί.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός