Εκατοντάδες σπουδαστές στα αθλητικά τουρνουά της ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πάτρας



 

Με μαζική συμμετοχή τα αθλητικά τουρνουά που διοργανώνει ο Σπουδαστικός Σύλλογος ΣΤΕΦ στα ΤΕΙ Πάτρας καθώς 320 σπουδαστές παίρνουν μέρος, γεγονός που δείχνει την ανάγκη της νεολαίας να αθληθεί και να γυμναστεί.

Σε ανακοίνωση η Αθλητική Επιτροπή του Σπουδαστικού Συλλόγου ΣΤΕΦ τονίζει ότι: «Αναπτύσσεται η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, ο συναγωνισμός μεταξύ μας, μακριά από φαινόμενα βίας και ρατσισμού και ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού. Εναντία στην ναρκοκουλτούρα, σε αυτούς που θέλουν να ναρκώνουν τη ζωή μας, και να μας έχουν στην εξέδρα.

Για εμάς ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα όλου του λαού. Η άθληση είναι ανάγκη κάθε νεολαίου και πρέπει η πρόσβαση στον αθλητισμό να είναι δωρεάν.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους πανελλαδικά να ακολουθήσουν ίδιες πρωτοβουλίες. Στόχος μας, η δημιουργία πανελλαδικού πρωταθλήματος ΤΕΙ.

Το επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία της αθλητικής επιτροπής και του συλλόγου της ΣΤΕΦ, να μπούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε:

Τη δημιουργία γηπέδου στο ΤΕΙ, με την εκμετάλλευση οικοπέδου που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του ιδρύματος.

Την ελεύθερη πρόσβαση στα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.

Τη δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου της ΣΤΕΦ, με προπονητή, γήπεδο και γυμναστή».

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός