ΕΛΛΑΔΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 0-2 ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Για το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ, η εθνική διάλεξε τη Νότια Κορέα. Και αυτό διότι έχει το ίδιο στιλ παιχνιδιού με την Ιαπωνία, την οποία θα αντιμετωπίσει στην Βραζιλία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Νότια Κορέα κέρδισε με 2-0 το φιλικό μέσα στο Καραϊσκάκη και κτύπησε «καμπανάκι» στον Φερνάντο Σάντος. Οι παίκτες της εθνικής δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν λύσεις στο γρήγορο παιχνίδι των Κορεατών. Πρώτα ο Παρκ και μετά ο Σον, εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά προβλήματα της εθνικής. Πάντως οι διεθνείς είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν έστειλαν τρεις φορές τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Τοροσίδης (82’ Τζαβέλλας), Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (60’ Φετφατζίδης), Μανιάτης (46’ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46’ Καραγκούνης), Μήτρογλου (60’ Δ.Παπαδόπουλος).

Στον πάγκο: Τζόρβας, Βύντρα, Σάμαρης.

Ν.ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσου, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου 79′ Λι Κεουνχο), Λι Τσουνγκγιονγκ, Σον (73’ Κιμ Μποκγιουνγκ), Παρκ (46’ Κιμ Σινγουκ).

Στον πάγκο: Κιμ Σεουνγκγιου, Κιμ Τζινχιεον, Παρκ Τζουχο, Κιμ Τζουγιουνγκ, Παρκ Τζινπο, Χα, Παρκ Τζονγκγου, Ναμ, Τζι.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός