Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Δραστηριότητα των Επιτροπών Ειρήνηςeedye_logoΠλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν το επόμενο διάστημα οι Επιτροπές Ειρήνης μπροστά στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, την Κυριακή 14 Μάη, αλλά και με αφορμή τις πολεμικές εξελίξεις στην περιοχή και την εμπλοκή της Ελλάδας.

Σάββατο 6 Μάη

– Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου – Δραπετσώνας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα το ποίημα του Παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούτ Νταρουίς, «Να σκέφτεσαι τους άλλους…». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, στις 7 μ.μ. Θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες των παιδιών, με αντίστοιχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

– Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς διοργανώνει εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στη Μάντρα του Μπλόκου (Κιλικίας 33, Νίκαια). Κατά την εκδήλωση οι μαθητές των σχολείων της πόλης θα παρουσιάσουν μέσα από την καλλιτεχνική και πνευματική δημιουργία το όνειρο για μια ζωή ειρηνική, χωρίς πολέμους, φτώχεια και επεμβάσεις.

Κυριακή 7 Μάη

– Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας και η Ομάδα Γυναικών Άργους διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας» στις 7 μ.μ. στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπράκης, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

– Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, διοργανώνει πορεία ειρήνης στις 6:00 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης το Μεζούρλο Νεάπολη και κατάληξη την Πλατεία Ταχυδρομείου. Επίσης, συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης στης Βρυξέλες 24, 25 Μαϊου κατά την σύνοδο του ΝΑΤΟ και στο συλλαλητήριο στη Σούδα Κρήτης 27, 28 Μαϊου.  

Τρίτη 9 Μάη 

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλείας καλεί στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας»  στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΔ στον Πύργο. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

Τετάρτη 10 Μάη

– Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας». Θα μιλήσει η γραμματέας της ΕΕΔΥΕ Ελπίδα Παντελάκη.

Παρασκευή 12 Μάη 

– Η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας» στις 8 μ.μ. στη Θεοφάνειο. Θα μιλήσει ο  Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

Κυριακή 14 Μάη 

– Οι Επιτροπές Ειρήνης της Πελοποννήσου διοργανώνουν την 33η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης, στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη από τη γενέτειρά του Κερασίτσα έως την Τρίπολη. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα). 

– Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει Πορεία Ειρήνης με αφετηρία την πλατεία της Πηγής στις 6 μ.μ. και τερματισμό την πλατεία Ρήγα Φεραίου, περίπου στις 8.30 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων και ομιλία.

– Η Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης σε συνεργασία με εργατικά σωματεία και μαζικού φορείς διοργανώνει Πορεία Ειρήνης με εκκίνηση στις 7.30 μ.μ. από το Μνημείο Εθν. Αντίστασης (Νταμάρια) και τερ­μα­τι­σμό στις 8.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Κυριακή 21 Μάη 

– Η Επιτροπή Ειρήνης για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνης Θεσσαλονίκης διοργανώνει πορεία Ειρήνης, στις 10 το πρωί, από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού, με κατάληξη το Μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη. (Δείτε εδώ το πλούσιο πρόγραμμα δράσης της ΕΔΥΕΘ).

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 590628Συνολικές αναγνώσεις:
  • 104Αναγνώσεις σήμερα:
  • 279117Συνολικοί επισκέπτες:
  • 87Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ