Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕΗ φασιστική-εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έδωσε μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήρια της ως εχθρός των εργατικών αγώνων.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, μέσω της οποίας, επιτίθεται στους αγώνες των εργαζομένων του ΙΓΜΕ και του συνδικάτου τους για την προστασία των θέσεων εργασίας και των μισθών τους. 

Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ξανά το ρόλο τους, εξυπηρετώντας τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου και σε αυτόν τον κλάδο που θέλει να βάλει στο χέρι, αλλά  και των Κυβερνήσεων και των αντεργατικών πολιτικών διαχρονικά. Εχθρός τους είναι οι αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

 Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ, που με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης κατήγγειλαν τον ρόλο της Χρυσής Αυγής και συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα τους.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταγγείλουν τη νέα αυτή πρόκληση της Χρυσής Αυγής και να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ.

Να γενικευτεί η καταγγελία και η απομόνωση της Χρυσής Αυγής σε κάθε χώρο δουλειάς.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 588860Συνολικές αναγνώσεις:
  • 51Αναγνώσεις σήμερα:
  • 278137Συνολικοί επισκέπτες:
  • 46Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ