Δ.Σ. Συνδικάτου



ΔΑΣ ΟΑΣΘ Logo

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ! Θεσσαλονίκη 11-11-2016

Δ.Σ. Συνδικάτου

Συνάδελφοι-σσες, μετά την καταβολή του 1 μισθού και την απώλεια του δικαιώματος της επίσχεσης εργασίας η ΔΑΣ είχε προτείνει τότε την συνέχιση των κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας αλλά δεν εισακούστηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης.

Έτσι, φτάσαμε αισίως στο σημείο από όπου ήμασταν πριν από λίγο διάστημα δηλ. 2 μήνες απλήρωτοι.

Η ταλαιπωρία και ο εμπαιγμός των εργαζομένων δεν έχει τελειωμό ενώ έπεται συνέχεια αφού όλο αυτό το σκηνικό έχει στηθεί για να συναινέσουν οι εργαζόμενοι ευκολότερα στις μειώσεις των μισθών τους που και οι δύο πλευρές (Υπουργείο και διοίκηση του ΟΑΣΘ) έχουν συμφωνήσει.
Μάλιστα η διοίκηση του ΟΑΣΘ από την πλευρά της μέσα στη βιασύνη της για να κλείσει η συμφωνία με το Υπουργείο τις θεωρεί δεδομένες και τις έχει ανακοινώσει κιόλας!!

Ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα τον πουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι και έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν τους σχεδιασμούς κυβέρνησης-ΟΑΣΘ.

Για όλα αυτά χρειάζεται συσπείρωση και ταξικός αγώνας μακριά από παρατάξεις του εργοδοτικού συνδικαλισμού που έβαλαν και συνεχίζουν να βάζουν πλάτη κινούμενοι με βάση τα συμφέροντα του εργοδότη και για αυτό δεν έχουν βγάλει άχνα στις δηλώσεις του ΟΑΣΘ για τις περικοπές των μισθών.

Συνάδελφοι-σσες, την Δευτέρα 14-11-2016 στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Συνδικάτο Δ.Σ. των εργαζομένων όπου θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Καλό θα ήταν όσοι έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν για να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματα τους χωρίς τη παρεμβολή του «Ράδιο Αρβύλα»

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΑΣ ΟΑΣΘ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός