Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο 2ο Συνέδριο της USB Ιταλίας 

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ παραβρέθηκε και χαιρέτισε στο 2ο Συνέδριο της Συνδικαλιστικής Οργάνωσης USB Ιταλίας, που πραγματοποιήθηκε στις 9 – 11 Ιούνη στη Ρώμη.

Το ΠΑΜΕ ευχαρίστησε την οργάνωση της USB για τη διεθνιστική της αλληλεγγύη, την πολύμορφη στήριξη και κοινή δράση για το συντονισμό των ταξικών δυνάμεων της Ευρώπης, την ισχυροποίηση της ΠΣΟ. Επίσης ανέδειξε το ρόλο των δυνάμεων της ΣΕΣ, σαν εμπόδιο στους αγώνες και τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συνεδρίου, το ΠΑΜΕ επισκέφτηκε το χώρο του Ιδρύματος Περιβαλλοντικών Μελετών ISPRA, στον οποίο οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε κατάληψη εδώ και βδομάδες ενάντια στην ιδιωτικοποίησή του.

Το ΠΑΜΕ δεσμεύτηκε στην ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των οργανώσεων και για τη συγκρότηση ενός διακριτού αγωνιστικού συνδικαλιστικού πόλου στην Ευρώπη.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 653968Συνολικές αναγνώσεις:
  • 238Αναγνώσεις σήμερα:
  • 303976Συνολικοί επισκέπτες:
  • 128Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ