«ΤΗΕ WORKSONG PROJECT» Την Κυριακή 18 Ιούνη στο «Το Τρένο στο Ρουφ»



Με μια συναυλία την Κυριακή 18 Ιούνη στις 21.30 στο «Τρένο στο Ρούφ» και το καλοκαιρινό περιβάλλον της αποβάθρας, οι «The Worksong Project», κλείνουν τη φετινή σεζόν, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν την όρεξη, για ακόμα περισσότερα τραγούδια της δουλειάς από ακόμα περισσότερες γειτονιές του κόσμου.

Οι «The Worksongs Project» παρουσιάζουν τραγούδια της δουλειάς απ’ όλο τον κόσμο, σε μια μουσική παράσταση επενδυμένη με φωτογραφικό και κινηματογραφικό αρχειακό υλικό.

Τραγούδια της δουλειάς στη διεθνή λαογραφία ονομάζονται εκείνα που είτε αναφέρονται σε εργασίες, είτε τραγουδιούνται κατά τη διάρκεια τους, συντονίζοντας και ανεβάζοντας τη διάθεση. Πρόκειται για ένα ταξίδι, που φιλοδοξεί να εμφανίσει τις ομοιότητες στη δραστηριότητα και κατ’ επέκταση στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων της δουλειάς όλου του κόσμου.

Το μουσικό οδοιπορικό περιλαμβάνει κάθε φορά, μια ξεχωριστή επιλογή μελωδιών από την Ευρωπαϊκή Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, τη ΒΔ Ευρώπη, την Άπω και Μέση Ανατολή, την Υποσαχάρια Αφρική, τις Άνδεις, την Καραϊβική και τις ΗΠΑ.

Το σχήμα συναποτελούν οι:

Λεωνίδας Ζαγαρέλος: φωνή, κιθάρα, φυσαρμόνικα

Δημήτρης Λιάσκος: πνευστά, επιμέλεια

Περικλής Μαλακατές: φωνή, μπάσο

Αποστόλης Μωραΐτης: φωνή, ούτι, κιθάρα

Βαγγέλης Τσιμπλάκης: τύμπανα, κρουστά

Επιμέλεια βίντεο και φωτογραφίας: Δημήτρης Στεφανής

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός