ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΑΙΟΛΙΑ»: Στις 19 Ιούνη ξεκινούν οι προβολές



Με την κωμική ταινία «Ραντεβού στο σινεμά» κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιούνη ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Καισαριανής «Αιολία» (Αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών στα Συνημμένα Αρχεία). Οι προβολές θα ξεκινούν στις 21.30 και η είσοδος θα είναι δωρεάν από Δευτέρα έως Πέμπτη ενώ τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές θα είναι 5 ευρώ.

Για τις παιδικές ταινίες που θα προβάλλονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η είσοδος είναι δωρεάν για τα παιδιά.

Στο σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Καισαριανής αναφέρει:

«Για τρεις μήνες θα απολαύσουμε ταινίες από όλον τον κόσμο που θα μας προσφέρουν άφθονο γέλιο, συγκίνηση, θα μας ψυχαγωγήσουν ποιοτικά και θα μας εκπαιδεύσουν.

Και φέτος διατηρούμε τις δωρεάν προβολές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, όπως θεσπίσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, ως ένδειξη ουσιαστικής αλληλεγγύης και ανακούφισης μέσα στην κρίση. Δίνουμε έτσι ως Δήμος ανάσα ψυχαγωγίας στους κατοίκους της Καισαριανής αλλά και όλης της Αθήνας. Γιατί πιστεύουμε ότι η τέχνη μπορεί να μας γεμίζει αισιοδοξία και μας φωτίζει το δρόμο».

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ
PDF icon Το πρόγραμμα των προβολών

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός