Η Νατάσσα Μποφίλιου ταξιδεύει με τη «Βαβέλ 2»



Με την παράσταση «Βαβέλ 2 Summer Edition» ταξιδεύει μέσα στο καλοκαίρι η Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Η «Βαβέλ 2», βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με τον Θ. Καραμουρατίδη και τον Γ. Ευαγγελάτο, ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αρχίζει το καλοκαιρινό της ταξίδι με πάθος, ένταση και παλμό. Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια παράσταση υψηλής αισθητικής, με τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.

Μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή), Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα), Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο – σαξόφωνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο).

Την Κυριακή 23 Ιούλη, η Nατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Λύκειο Φηρών στη Σαντορίνη. Την Τετάρτη 26 Ιούλη, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου Κρήτης. Την Πέμπτη 27 Ιούλη, στον Εκθεσιακό χώρο των Βώρων Ηρακλείου Κρήτης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός