Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος της Στέγης Πολιτισμού ΓρηγορούσαςΕγκαινιάστηκε ο νέος χώρος της Στέγης Πολιτισμού Γρηγορούσας (που βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως 89), σε μία εκδήλωση που παρευρέθηκαν κάτοικοι, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, Αντιδήμαρχοι κ.ά.

Στο χαιρετισμό του, ο Μ. Σελέκος τόνισε, ότι σε δύσκολους οικονομικά καιρούς ο δήμος παλεύει για την υπέρβαση, γιατί «γνωρίζουμε καλά ότι ο πολιτισμός μπορεί να δώσει ελπίδα και ζωντάνια σε αυτή τη λαϊκή συνοικία του Χαϊδαρίου για να διεκδικήσει ο κόσμος ένα καλύτερο μέλλον. Παρ’ όλη την οικονομική ασφυξία, τη συνεχή μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, ως Δημοτική Αρχή θέτουμε σε προτεραιότητα την άμεση, ελεύθερη πρόσβαση στον πολιτισμό και αθλητισμό διατηρώντας τμήματα, που συμμετέχουν χιλιάδες συμπολίτες μας από το Χαϊδάρι και τους γειτονικούς Δήμους. Τέλος, ευχήθηκε καλή αρχή στα τμήματα και το δάσκαλό τους ενώ είπε πως θα περιμένουμε με αγωνία να μας παρουσιάσουν τα σπουδαία μουσικοχορευτικά έργα που θα ετοιμάσουν».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Λαζάρου έθεσε τους στόχους του Πολιτιστικού Κέντρου της Γρηγορούσας, αναφέροντας ότι έχει δημιουργηθεί, ένα κύτταρο πολιτισμού στηριζόμενο στο τρίπτυχο «Γνώση, Μάθηση, Βίωμα». «Προσεγγίζουμε δηλαδή το θέμα αναφέροντας την αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, έτσι όπως αυτή πηγάζει μέσα από ήθη και έθιμα από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως κατά βάση ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται από τα τμήματα παραδοσιακών χορών και παραδοσιακής μουσικής, όπου αριθμούν μέχρι στιγμής περί τα 230 μέλη και στο Τμήμα συμμετέχουν άτομα ηλικίας από 6 έως 65 ετών από τις περιοχές του Χαϊδαρίου.

Για νέες εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Στέγη Πολιτισμού Γρηγορούσας (4 μ.μ. – 9 μ.μ.) και στο τηλέφωνο 210-5821723.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 367024Συνολικές αναγνώσεις:
  • 203Αναγνώσεις σήμερα:
  • 185006Συνολικοί επισκέπτες:
  • 179Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ