Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Κινητοποίηση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο Από τη χτεσινή κινητοποίηση στο σταθμό «Αγιος Αντώνιος» Κινητοποίηση στο σταθμό του μετρό στον «Αγιο Αντώνιο» Περιστερίου πραγματοποίησαν χτες το πρωί σωματεία εργαζομένων στις συγκοινωνίες, ενάντια στο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Η κινητοποίηση έγινε μετά από πρόταση των δυνάμεων της ΔΑΣ ΟΑΣΑ στη συνεδρίαση του Συντονιστικού των Σωματείων των Αστικών Συγκοινωνιών την περασμένη Πέμπτη.

 Στη διάρκεια της κινητοποίησης, τα μέλη των σωματείων συμβολικά κράτησαν ανοιχτά τις μπάρες (είχαν κλείσει πιλοτικά), καλώντας το επιβατικό κοινό σε αγώνα ενάντια στην παραπέρα εμπορευματοποίηση των αστικών συγκοινωνιών, ενάντια στη θέσπιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που εκτός του «φακελώματος» θα επιφέρει προοπτικά αύξηση του αντιτίμου, κατάργηση και περιορισμό δρομολογίων που θα κρίνονται ως ασύμφορα. «Οχι στις μπάρες και στον εκφοβισμό, φθηνές συγκοινωνίες για όλο το λαό» ανέγραφε το πανό που άνοιξαν, με την υπογραφή του ΠΑΜΕ.

  • Για σήμερα Τρίτη, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) έχει κηρύξει 24ωρη απεργία στο μετρό για ζητήματα που αφορούν τη χρηματοδότηση των συγκοινωνιών.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 408581Συνολικές αναγνώσεις:
  • 188Αναγνώσεις σήμερα:
  • 216204Συνολικοί επισκέπτες:
  • 122Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ