ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ



 

http://das-oasa.gr/wp-content/uploads/2013/12/%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%911.png         ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ    12/12/2017

  O Στόχος της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χτυπήσει την Απεργία, είναι διακαής πόθος της εργοδοσίας και διαχρονικός. Ηρθε η ώρα να επιτεθούν στο ιερότερο δικαίωμα των εργαζομένων, το ισχυρότερο όπλο απέναντι στην ασυδοσία των αφεντικών. Δικαίωμα που κατακτήθηκε με ποτάμια αίματος , οπλο για να προστατέψουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Κι αυτή τη βρωμοδουλειά ο καλύτερος που θα μπορούσε να την κάνει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μιας και όλο το προηγούμενο διάστημα εκμεταλεύτηκε κυνικά και βρώμικα τους λαικούς εργατικούς αγώνες , τους αγωνιστές και τις θυσίες τους για να ρίξει στάχτη στα μάτια της εργατικής τάξης.
Σαν τον κλέφτη το βράδυ της Δευτέρας 4/12 επιχείρησε να το φέρει στα μουλωχτά στη βουλή ως τροπολογία μέσα σε άλλο νομοσχέδιο. Άρον άρον το απέσυραν ύστερα απο την αστραπιαία αντίδραση και τον ξεσηκωμό του ΠΑΜΕ.

Συνάδελφε-ισσα ο 1264 ήδη περιορίζει το δικαίωμα της απεργίας, φτάνει να πούμε οτι το 90% των απεργιών που φτάνει στα δικαστήρια κρίνεται παράνομο, οτι το αίσχος της επιστράτευσης είναι σε ισχύ. Θέλουν κι άλλη σιωπή οσο θα εντείνεται η εκμετάλευση και η ασυδοσία, η απληρωσιά και η τρομοκρατία ,σιγή νεκροταφείου μην τυχόν και διαταραχθεί η »εργασιακή ειρήνη» και το ξεζούμισμα των εργαζομένων.

Πάει πολύ να παραδίδουν μαθήματα δημοκρατικότητας στο εργατικό κίνημα και να ζητούν αποφάσεις 50+1, εκείνοι που κυβερνούν με 25%.

Επικαλείται η κυβέρνηση, και μαζί της τα αστικά επιτελεία, τις «παθογένειες» του συνδικαλιστικού κινήματος, που δήθεν νοιάζονται να διορθώσουν… Το «ενδιαφέρον» τους είναι φαρισαϊκό, υποκριτικό, αφού τα φαινόμενα εκφυλισμού που επικαλούνται, οφείλονται στη δύναμη που έχει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, με τους καρεκλοκένταυρους της εργατικής αριστοκρατίας που συνεργάζονται όλα αυτά τα χρόνια μαζί τους υπηρετώντας τα συμφέροντα της εργοδοσίας.

Οι καρεκλοκένταυροι του χώρου μας παραδίδουν τα σωματεία βορρά στις ορέξεις της εργοδοσίας και της κυβέρνησης. Παραδίδουν το δικαίωμα της απεργίας αλυσσοδένοντας τους εργαζόμενους. Δεν τους καίγεται καρφί. Συνδικαλιστική τους δράση ο,τι δεν ενοχλεί τη διοίκηση και την κυβέρνηση. Εκδούλευση, σόου και ανούσιες κόντρες. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ

Οι συμβιβασμένοι καρεκλοκένταυροι του κλάδου μας εναντιώνονται στην πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για ένα συνδικάτο στην ΟΣΥ, με ενιαία έκφραση και ενιαία δράση, την επικαλούνται όμως όταν καλούνται να αποφασίσουν κινητοποιήσεις. Υποκριτές και φαρισαίοι.

Τα φαινόμενα εκφυλισμού στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν αντιμετωπίζονται με νόμους του αστικού κράτους, αλλά με αλλαγή συσχετισμών, με απομάκρυνση και απομόνωση των ηγεσιών που βρίσκονται στο χέρι της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, με την ενίσχυση της ταξικής κατεύθυνσης, της γραμμής που έρχεται σε αντιπαράθεση με την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της.

Ανυπακοή στην κυβέρνηση, την εργοδοσία και τις ορντινάτσες τους. Να σημάνουμε τώρα τη δική μας αντεπίθεση.

Ολα τα σφυριά να χτυπάνε για την επιτυχία της Πανεργατικής -Πανελλαδικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη! Ολοι μας συνειδητά , με όλες μας τις δυνάμεις να δουλέψουμε για την επιτυχία της, κόντρα στις αποφάσεις εργοδοτικών προεδρείων

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ 10.30΄ π.μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός