ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

 

           ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ

                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που απήργησαν στις 14 Δεκέμβρη, προσπερνώντας λογικές του συμβιβασμού και της ηττοπάθειας, οι οποίες καλλιεργούνται συνειδητά απο τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες.

Αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά η θέληση ενός μεγάλου τμήματος των συναδέλφων να απαντήσει στις πολιτικές που χτυπάνε δικαιώματα, να διαφοροποιηθεί απο συνδικαλιστικές αποφάσεις που τα υπονομεύουν.

Στην »Ενωση» η έννοια τους για την επιτυχία της απεργίας εξαντλήθηκε σε μια ανακοίνωση 3 γραμμών, η οποία δεν αναφέρει ούτε καν τον λόγο για τον οποίο γίνεται.Χασμουρήθηκαν, γύρισαν πλευρό και συνέχισαν τον ύπνο τους.

Οι τάχα »αριστεροί»αποφάσισαν να καταργήσουν το δικαίωμα της απεργίας. Οι δεξιοί και τ άλλα αστικά κόμματα τρίβουν τα χέρια τους, άυπνοι απο χαρά, και οι πλειοψηφίες των σωματείων σε γλυκιά νάρκη γοητευμένοι οτι έπραξαν το καθήκον τους. Το όνειρο τους όμως το διέκοψαν απότομα οι συνάδελφοι απεργοί (270 οδηγοί) καταδεικνύοντας τη συνδικαλιστική γύμνια τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση.Η κάθε μάχη να είναι κι ενας σταθμός στο δρόμο της συγκέντρωσης δυνάμεων και της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος,

 Με τον αγώνα μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις ορντινάτσες τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους.

 Κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να ξεγελαστεί, να πιστέψει ότι η επίθεση θα σταματήσει, ότι θα την ανακόψει κάποιος άλλος, εκτός από εμάς. Εμείς θα επιβάλουμε το δίκιο μας και θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Κανένας άλλος δεν μπορεί.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός