Ο «Καρυοθραύστης» για 10 παραστάσεις από τη Λυρική



Ο «Καρυοθραύστης», μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει σε νέα εκδοχή για παιδιά.

Με σύμμαχο τα παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια του Κριστόφ Κρέμερ από την Κρατική Όπερα της Βιέννης και την ανάλαφρη χορογραφία του Ρενάτο Τζανέλα, το μπαλέτο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι θα παρουσιαστεί από τις 13 Γενάρη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», για 10 πρωινές και απογευματινές παραστάσεις για σχολεία και οικογένειες. Στις παραστάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής συμμετέχει η Ορχήστρα της ΕΛΣ, σε μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζιάβρα, και η Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ, σε μουσική διεύθυνση Κωνσταντίνας Πιτσιάκου.

Ο «Καρυοθραύστης» δικαίως θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα μπαλέτα του ρεπερτορίου, αφού η συναισθηματική δύναμη και η θεατρικότητα της μουσικής του Τσαϊκόφσκι μαγεύουν διαχρονικά τους μικρούς και μεγάλους θεατές.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: 13, 14, 16, 21, 27 Γενάρη και 2, 3, 8, 10, 11 Φλεβάρη. Καθημερινές στις 11 π.μ., Σάββατα στις 6.30 μ.μ. και Κυριακές στις 12 μ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός