ΠΑΤΡΑ: Ανέλαβε και επίσημα τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες (VIDEO – ΦΩΤΟ)



Προ των ευθυνών της έφερε την κυβέρνηση, η Δημοτική Αρχή Πάτρας κατά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τους προέδρους της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Amar Addadi και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Σπύρο Καπράλο, για την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων από την Πάτρα.

Ειδικότερα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, υπενθύμισε στον υφυπουργό πως υπάρχει ομόφωνη απόφαση του δήμου σχετικά με την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, η οποία αναφέρει, η χρηματοδότηση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων και της διοργάνωσης των αγώνων να γίνει από την κυβέρνηση και όχι από τον πατραϊκό λαό μέσω πρόσθετης φορομπηξίας, αλλά και να μην εμπορευματοποιηθούν οι αγώνες.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συμπλήρωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει απάντηση από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο στα ζητήματα που έθεσε με τις δύο επιστολές του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ παρέδωσε στο Δήμαρχο Πατρέων τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ενώ, στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους χώρους διεξαγωγής των Αγώνων, όπου ο εκπρόσωπος του Δήμου στην Οργανωτική Επιτροπή, Τάκης Πετρόπουλος, ενημέρωσε για τα αναγκαία έργα και τις υποδομές που χρειάζεται να γίνουν με χρηματοδότηση από την κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα το κολυμβητήριο της Αγυιάς. 

 

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός