Oι προσυγκεντρώσεις για την Τετάρτη 21 Φλεβάρη. Οι Αστικές Συγκοινωνίες στην Ομόνοια στις 6.30 μμ



Σε οργάνωση και αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών καλεί το ΠΑΜΕ και σε αυτό το πλαίσιο τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται καθημερινές πρωτοβουλίες μπροστά και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα γίνουν στις 21 Φλεβάρη. 

Το ΠΑΜΕ τονίζει «κανείς να μη μείνει μόνος του στην επίθεση αυτή. Με οργάνωση και αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη, να βάλουμε φραγμό στα αρπακτικά που θέλουν να μας πετάξουν στο δρόμο, να αρπάξουν τον ιδρώτα, τους κόπους μιας ζωής για να έχουμε ένα κεραμίδι στο κεφάλι μας εμείς και τα παιδιά μας. Δεν έχει καμιά ευθύνη ο εργαζόμενος που έμεινε άνεργος, που του μείωσαν το μισθό, ο συνταξιούχος που του πετσόκοψαν τη σύνταξη, ο αυτοαπασχολούμενος που η μπότα των επιχειρηματικών ομίλων τον ανάγκασε να κλείσει το μαγαζί του, που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις όποιες υποχρεώσεις είχε δημιουργήσει» και καλεί σε οργάνωση της πάλης για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, με κίνημα αλληλεγγύης που να απλώνεται σε κάθε γειτονιά και πολυκατοικία. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Κινητοποιήσεις στις 21 Φλεβάρη

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, είναι την Τετάρτη 21 Φλεβάρη, στις 6.30μ.μ., στο Υπ. Οικονομικών, ενώ στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν όλες οι προσυγκεντρώσεις στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Κάνιγγος:  Ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα από τις Κατασκευές, το Εμπόριο, τους Λογιστές, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, τις Καθαρίστριες, τον Επισιτισμό -Τουρισμό, το Χρηματοπιστωτικό, τα ΜΜΕ, τους ΟΤΑ, το Δημόσιο, την Υγεία, την Εκπαίδευση, τους Καλλιτέχνες, τα ΜΜΕ.Η ΟΒΣΑ, κλαδικά σωματεία ΕΒΕ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Α’ Αθήνας. Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι. Ενώσεις και Σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Ανατολικής Αθήνας, του δήμου Αθήνας και του Γαλατσίου, του Λαυρίου και της περιοχής των Μεσογείων.
  • Πλατεία Ομονοίας: Ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα από το Μέταλλο, το Φάρμακο, τον Τύπο – Χαρτί, τα Τρόφιμα – Ποτά, τη Χημική Βιομηχανία, την Ενέργεια, την ΕΥΔΑΠ, την Κλωστοϋφαντουργία, τις Μεταφορές, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές.Ενώσεις και Σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, του Βορείου Τομέα της Αθήνας, των δήμων του Θριασίου και της Μεγαρίδας.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Σύλλογοι συνταξιούχων του δημοσίου, κλάδων του ιδιωτικού τομέα και του ΟΑΕΕ. Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους του Πειραιά και του Νότιου τομέα της Αθήνας.

Στη Θεσσαλονίκη, η γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκεντρώσεις στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Θεράποντα και στην πλατεία δημαρχείου στον Εύοσμο. Την προηγούμενη μέρα, Τρίτη 20 Φλεβάρη στις 9 π.μ., η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ μαζί με τη Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

Στο Αγρίνιο, το Εργατικό Κέντρο, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ένωση Οικοδόμων καλούν σε κινητοποίηση στις 11 π.μ., στην ΔΟΥ.

Στην Αλεξανδρούπολη, η Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ καλεί στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο.

Στην Άμφισσα, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε κινητοποίηση στις 11 π.μ. έξω από την Εφορία.

Στο Άργος, κινητοποίηση θα γίνει στις 10 π.μ., στην Εφορία.

Στην Άρτα, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε κινητοποίηση στις 10 π.μ. έξω από την Εφορία.

Στο Βόλο, Σωματεία και φορείς καλούν στις 12 το μεσημέρι στην Εφορία

Στη Δράμα, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε σε συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

Στην Ζάκυνθο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί σε κινητοποίηση στις 10 π.μ. στη ΔΟΥ.

Στην Ηγουμενίτσα, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε κινητοποίηση στις 7 π.μ. στην Εφορία.

Στο Ηράκλειο, οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ καλούν στις 9 π.μ. στην Εφορία.

Στην Θήβα, στις 9 π.μ. στην Εφορία, θα γίνει κινητοποίηση από σωματεία της περιοχής.

Στην Καλαμάτα, στις 11 π.μ., συγκέντρωση και αποκλεισμό της Εφορίας από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Στην Κέρκυρα, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, το Σωματείο Οικοδόμων, ο Παγκερκυραϊκός Σύνδεσμος Αυτοαπασχολουμένων και η ΕΛΜΕ καλούν σε συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην Εφορία.

Στην Κεφαλονιά, το Εργατικό Κέντρο καλεί στις 10.30 π.μ. σε κινητοποίηση στην Εφορία στο Αργοστόλι.

Στην Κοζάνη, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί στις 10 π.μ. στις Εφορία και στις 7 μ.μ. σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία.

Στη Λαμία, το Εργατικό Κέντρο καλεί στις 10 π.μ. στην Εφορία.

Στη Λάρισα, το Εργατικό Κέντρο διοργανώνει συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη Νάουσα, το Εργατικό Κέντρο και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ καλούν σε συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. έξω από το Ειρηνοδικείο.

Στην Πάτρα, Σωματεία και Συνταξιούχοι καλούν στις 10.30 π.μ. στην Εφορία (Ά ΔΟΥ) στη νέα εθνική οδό Πατρών – Αθηνών 15

Στην Πρέβεζα, ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί σε συγκέντρωση στις 9 π.μ. στην Εφορία.

Στον Πύργο, τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Συνταξιούχων ΙΚΑ καλούν σε κινητοποίηση στις 10.30 π.μ. στα Δικαστήρια.

Στην Σάμο, το Εργατικό κέντρο καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 8.30 π.μ. στην Εφορία

Στη Σπάρτη θα γίνει κινητοποίηση στις 10 π.μ. στην Εφορία

Στα Τρίκαλα η κινητοποίηση θα γίνει στις 11 π.μ. στην Εφορία

Στην Χαλκίδα, στην Εφορία θα συγκεντρωθούν στις 9 π.μ., σωματεία, φορείς και εργαζόμενοι από την Εύβοια.

Στα Χανιά, στην Εφορία θα συγκεντρωθούν στις 11 π.μ. σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός