Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ – ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ WEBRADIO: «Αρκετά είχαν τον λόγο… Από 1η Μαρτίου ο λόγος στους εργαζόμενους!» (SPOT)Με τρία νέα σύντομα spot, το ΠΑΜΕ προπαγανδίζει την επανέναρξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου του από την Πέμπτη 1η Μάρτη. (Δείτε και τα τρία σποτ στο κάτω μέρος της είδησης)

Μέσα από τα σποτάκια «παρελαύνουν» με δηλώσεις τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος που επιτίθεται ενάντια στις εργατικές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του απεργιακού δικαιώματος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ που ειρωνεύεται τον αγώνα του ταξικού κινήματος για κατώτατο μισθό 751 ευρώ και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης που φωνάζει ότι πρέπει να μπουν φυλακή οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που δικάζονται ακόμα σήμερα για την κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας στο 2013…

«Αρκετά είχαν τον λόγο… Από 1η Μαρτίου ο λόγος στους εργαζόμενους!» απαντά το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καθώς από την Πέμπτη 1η Μάρτη το webradio του ΠΑΜΕ αρχίζει ξανά τη λειτουργία του.

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την ίδια μέρα, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ, θα γίνει και η επίσημη έναρξη, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, στην οποία καλούνται να πάρουν μέρος οι πρόεδροι των σωματείων, καθώς και τα μέλη που θα στελεχώσουν τις ραδιοφωνικές εκπομπές.

«Το κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος» σημειώνει το ΠΑΜΕ, «θα είναι θεματικές εκπομπές, αφιερώματα και κυρίως η δράση του ταξικού κινήματος σε όλη την Ελλάδα. Σωματεία, Ομοσπονδίες κι Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέσα από τις δικές τους εκπομπές θ’ αναδεικνύουν τις δράσεις τους, τις παρεμβάσεις τους στους χώρους δουλειάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς και το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που προτάσσουν οι ταξικές δυνάμεις. Παράλληλα, σχεδόν σε καθημερινή βάση θα υπάρχουν μουσικές, αλλά και άλλες εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου».

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διαδικτυακού ραδιοφώνου αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της βδομάδας με νέο δελτίο Τύπου.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 588708Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6254Αναγνώσεις σήμερα:
  • 278041Συνολικοί επισκέπτες:
  • 178Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ