Π.Α.ΜΕ: Δεν μπορούν να στήσουν την ταξική πάλη στο εδώλιο!



Logo PAME2Ανακοίνωση για την καταδίκη μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής

Να δυναμώσουν τους αγώνες τους και να καταγγείλουν την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής μετά από μηνύσεις της εργοδοσίας, καλεί το ΠΑΜΕ τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους, με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει:

«Η βιομηχανία μηνύσεων και καταδικαστικών αποφάσεων απέναντι σε συνδικαλιστές που αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων συνεχίζεται αμείωτα! Χτες σειρά είχε η καταδικαστική απόφαση σε βάρος μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας ύστερα από μηνύσεις των ιδιοκτητών και στελεχών της εταιρείας «AMCROM Ρωμανάς Κ. – Μυλωνάς Α. & Σία ΟΕ».

Το «αδίκημά» τους ήταν πως βρίσκονταν στο πλευρό των εργαζομένων, εκφράζοντας την ταξική τους αλληλεγγύη στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων τους, οι οποίοι αγωνίζονταν για να τους καταβληθούν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα από την εργοδοσία, χρωστούμενα που παραμένουν έως σήμερα.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δε λογαριάζει από τρομοκρατία και καταδικαστικές αποφάσεις! Ούτε τα αφεντικά ούτε το πολιτικό προσωπικό ούτε η Δικαιοσύνη μπορούν να στήσουν την ταξική πάλη στο εδώλιο!

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τους αγώνες ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, να πυκνώσουν τις γραμμές των συνδικάτων, να καταγγείλουν την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου».

Ανακοινώσεις καταδίκης της δικαστικής απόφασης έχουν εκδώσει επίσης μια σειρά από συνδικαλιστικές οργανώσεις.

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός