Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ο.ΣΥ.ΔΑΣ - ΟΑΣΑ logo

 

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις και τις αντεργατικές ενέργειες της διοίκησης, τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε», και το διευθυντικό δικαίωμα που τους παρέχει το αντεργατικό οπλοστάσιο των νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων που σήμερα συντηρεί και ενισχύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι εργαζόμενοι έχουν ελπίδα μόνο στον οργανωμένο, μαζικό απεργιακό αγώνα.
Η ολοκληρωτική επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση για την συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου, για τον περιορισμό μισθολογικών και εργασιακών δικαιωμάτων, για την διευκόλυνση πιο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής δράσης, περνάει μέσα απο το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού.

Η καθυστέρηση της οργανωμένης δράσης απέναντι στην κυβέρνηση και την εργοδοσία είναι αποκλειστική ευθύνη των εργοδοτικών παρατάξεων, παλαιών και νέων.

Έστω και τώρα, χωρίς να έχουμε αυταπάτες ότι έχουν την θέληση να συγκρουστούν, τους καλούμε να πάρουν απόφαση για 24ωρη απεργία την Δευτέρα 11/06/2018 και για γενικές συνελεύσεις στον εργασιακό χώρο Ελληνικού με θέμα:

1. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Α/Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
2. Σ.Σ.Ε.
3. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΡΓΟ

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 413254Συνολικές αναγνώσεις:
  • 185Αναγνώσεις σήμερα:
  • 219399Συνολικοί επισκέπτες:
  • 153Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ