Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους μετανάστες εργάτες γης στη Ν. ΜανωλάδαΝερά, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, της ΠΣΟ, αλλά και της FISE στους μετανάστες γης στη Νέα Μανωλάδα.

Τα είδη αυτά συγκεντρώθηκαν από Συνδικάτα, μετά την περιοδεία αντιπροσωπείας της Γραμματείας μεταναστών και προσφύγων του ΠΑΜΕ, καθώς και συνδικαλιστών από τοπικά Σωματεία στη Νέα Μανωλάδα.

Ο Βασίλης Σταμούλης, υπεύθυνος της Γραμματείας Μεταναστών και Προσφύγων του ΠΑΜΕ, σημείωσε ότι το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργατών γης στη Μανωλάδα, καλώντας Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους να οργανωθούν στα Σωματεία τους και να παλέψουν για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς με δικαιώματα, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Το γεγονός ότι οι εργάτες γης δεν είναι μόνοι τους, τόνισε η Αναστασία Παναγιωτάρα, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας, απευθύνοντας και αυτή κάλεσμα οργάνωσης στα Σωματεία τους.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 421691Συνολικές αναγνώσεις:
  • 73Αναγνώσεις σήμερα:
  • 224772Συνολικοί επισκέπτες:
  • 63Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ