ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ: «Τι χρώματα, τι μουσικές…»



Με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, μια βραδιά πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, που έχουν ντύσει με τις μελωδίες τους μεγάλοι Έλληνες συνθέτες και έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι Έλληνες τραγουδιστές, το Φεστιβάλ Αθηνών τίμησε το στιχουργό που αγαπήθηκε όσο λίγοι, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, Στη μοναδική αυτή συναυλία παρευρέθηκε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

«Το άγαλμα», «Άπονη Ζωή», «Τζαμάικα», «Οδός Αριστοτέλους», «Δε θα ξαναγαπήσω», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Όλες του κόσμου οι Κυριακές», «Κάποτε θα ‘ρθουν», «Σεβάχ ο Θαλασσινός» είναι μερικά μόνο από τα πιο γνωστά τραγούδια του που έντυσαν με τους μαγικούς τους ήχους και στίχους τη χτεσινή βραδιά, ξεδιπλώνοντας τον κόσμο του Λ. Παπαδόπουλου, με τη συμβολή των Μελίνας Ασλανίδου, Βιολέτας Ικαρη, Κώστα Μακεδόνα, Χρήστου Μάστορα, Μανώλη Μητσιά, Γιώργου Νταλάρα και «chοrεs», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Νταλάρα και σε μουσική διδασκαλία Μαρίνας Σάττι.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός