Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Φεστιβάλ στις γειτονιές του Νότιου ΔιαμερίσματοςΈνα τριήμερο από τις 14 έως τις 16 Ιούλη, γεμάτο από δράσεις πολιτισμού, στο οποίο θα κυριαρχήσουν η μουσική, ο χορός, η ζωγραφική, η φωτογραφία και το θέατρο, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν οι κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος -και όχι μόνο- της Πάτρας.

Το τριήμερο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενότητας «Το Διεθνές Φεστιβάλ στις γειτονιές και τις συνοικίες της Πάτρας». Θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιούλη, στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, με τη συναυλία του Νίκου Φιλιππίδη και τη συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Την Κυριακή 15 Ιούλη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μουσικό αφιέρωμα στον Μπάμπη Γκολέ από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Λεύκας, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης Σωτήρος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής και αγώνες επίδειξης σκακιού.

Η έκθεση φωτογραφίας περιλαμβάνει υλικό από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λεύκας. Στην έκθεση ζωγραφικής τα έργα είναι από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γλαύκου.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων της ενότητας το «Φεστιβάλ στις Γειτονιές» θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 16 Ιούλη με τη θεατρική παράσταση «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 413963Συνολικές αναγνώσεις:
  • 188Αναγνώσεις σήμερα:
  • 219857Συνολικοί επισκέπτες:
  • 117Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ