Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΤΡΑ: Η ταινία «Τα μάτια του κλέφτη» στο δημοτικό κινητό κινηματογράφοΜε την προβολή μιας ταινίας η οποία πραγματεύεται τη συγκινητική ιστορία ενός άντρα, ο οποίος ψάχνει την κόρη του στην πολιτικά ταραχώδη Παλαιστίνη, συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 17 Ιούλη στις 9.30 το βράδυ, στις εργατικές κατοικίες της παραλίας (γήπεδο μπάσκετ), στο πλαίσιο των παράλληλων προς το Διεθνές Φεστιβάλ εκδηλώσεων, ο Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος.

Τίτλος της ταινίας «Τα μάτια του κλέφτη», σε σενάριο και σκηνοθεσία Νάζουα Ναζάρ. Παίζουν: Khaled Abol Naga, Souad Massi, Malak Ermili, Suheil Haddad, Amir Kort, Maisa Abd Elhadi.

Η υπόθεση

Ο Ταρέκ, μετά από 10 χρόνια φυλάκισης, βγαίνει από τη φυλακή και κουβαλώντας ένα επικίνδυνο μυστικό, ψάχνει για την κόρη του στην πολιτικά ταραχώδη Παλαιστίνη. Μέρος της ταινίας βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που έγιναν το 2002 στη Ραμάλα της Παλαιστίνης.

Μέσα από την ταινία παρατίθεται το πορτρέτο της υπό κατοχή παλαιστινιακής κοινωνίας. Πίσω από το δράμα η ζωή συνεχίζεται μιλώντας για αγάπη, τραγούδι, γέλιο και όνειρα.

Στα «Μάτια του κλέφτη» υφαίνεται η καθημερινή ελπίδα και απογοήτευση των Παλαιστινίων. Όσο υπάρχουν γυναίκες, παιδιά και άντρες Παλαιστίνιοι, θα υπάρχει ελπίδα. Η μάχη των Παλαιστίνιων για δικαιοσύνη και απελευθέρωση.

Μια ανθρώπινη περιπέτεια που αναμειγνύει την αγάπη με το δάκρυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 413235Συνολικές αναγνώσεις:
  • 166Αναγνώσεις σήμερα:
  • 219385Συνολικοί επισκέπτες:
  • 139Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ