ΕΚ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τους υπεύθυνους της καταστροφής να τους ψάξουν στα υπουργεία τους και την κυβέρνησή τους!



Πηγή: Eurokinissi


Τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών με τις οποίες αποδίδουν ουσιαστικά την ευθύνη για τους νεκρούς στα ίδια τα θύματα, καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του:

«Άθλιοι και προκλητικοί, ο Σπρίτζης, Φάμελλος και Καμμένος που ψάχνουν να βρουν ποιοι έχουν άδεια πολεοδομική και ποιοι όχι για να ρίξουν τις ευθύνες της καταστροφής στη Ραφήνα και τον Μαραθώνα.

Δεν πέρασε ούτε το τριήμερο πένθος που κήρυξαν και αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη για τους δεκάδες νεκρούς που άφησε πίσω η διαχρονική ανυπαρξία δασοπροστασίας και υποδομών προστασίας της ζωής από φυσικές καταστροφές, βγαίνουν και κάνουν βόλτα στα καμένα και ψάχνουν ποιος από τους νεκρούς είχε αυθαιρετήσει, «να πέσει πάνω του το ανάθεμα».

Τους υπεύθυνους της καταστροφής να τους ψάξουν στα υπουργεία τους και την κυβέρνησή τους.

Καλούμε τον κόσμο που καταστράφηκε να είναι σε επιφυλακή, να οργανώσει την πάλη του, να μην δείξει καμία εμπιστοσύνη στα κούφια λόγια που ξεστομίζουν περί αποζημιώσεων κ.λπ. Η πείρα που έχουν αποκτήσει οι συνάδελφοι σε άλλες περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές, δείχνει ότι μόλις σβήσουν τα φώτα, εξαφανίζονται και τα εκατομμύρια που ξεστόμιζαν τις μέρες της καταστροφής. Απαιτούμε να μην αποκλειστεί κάνεις πυρόπληκτος από τις αποζημιώσεις που προβλέπονται».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός