ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ: «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές» στην πλατεία Ζαβλανίου του Αρκτικού Διαμερίσματος



Ένα διήμερο γεμάτο μουσικές, τραγούδια και χορούς θα είναι το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιούλη, με την πλατεία Ζαβλανίου του Αρκτικού Διαμερίσματος να φιλοξενεί την ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές».

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 28 Ιούλη, «ανοίγει» στις 9.30 το βράδυ με την συναυλία των Γιώργου Σαρρή και Λουκίας Βαλάση. Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών, οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια της Μεσογείου, καθώς και ελληνικά «διαμάντια» μεγάλων συνθετών.

Οι συντελεστές είναι: Γιώργος Σαρρής (φωνή, κιθάρα), Λουκία Βαλάση (φωνή, σαντούρι, αρχαία λύρα), Δρόσος Σκυλλάς (κρουστά), Φίλιππος Παχνιστής (πλήκτρα).

Την Κυριακή 29 Ιούλη, η ενότητα «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές» ολοκληρώνει την «παρουσία» της στο Αρκτικό Διαμέρισμα με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, από χορευτικά συλλόγων της Πάτρας.

Οι Σύλλογοι Αγυιάς και Ζαβλανίου θα παρουσιάσουν μοντέρνους χορούς και οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι Άνω Συχαινών «Ο Προφ. Ηλίας», «Αγ. Βαρβάρα Προαστείου», Βουντένης «Ο Αγ. Δημήτριος» και «Αμπελοκήπων» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός