ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζεται με επιτυχία το Διεθνές Φεστιβάλ στις γειτονιές της πόλης



Η πλατεία Ζαβλανίου στο Αρκτικό διαμέρισμα της Πάτρας, αποτέλεσε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έναν ακόμα σταθμό στη φετινή διαδρομή του Διεθνούς Φεστιβάλ στις γειτονιές της πόλης.

Για δύο ημέρες, το Αρκτικό διαμέρισμα γέμισε από μουσικές, τραγούδια και χορούς, με τον Γιώργο Σαρρή και τη Λουκία Βαλάση να ανοίγουν το Σάββατο 28 Ιούλη τον κύκλο των εκδηλώσεων.

Την Κυριακή 29 Ιούλη, η ενότητα «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές», ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, από τα χορευτικά Συλλόγων της Αγίας και του Ζαβλανίου που παρουσίασαν μοντέρνους χορούς και Άνω Συχαινών «Ο προφ. Ηλίας», «Αγ. Βαρβάρα Προαστείου», Βουντένης «Ο Αγ. Δημήτριος» και «Αμπελοκήπων» που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος, ο πρόεδρος του Αρκτικού διαμερίσματος Θύμιος Αγγελόπουλος, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός