Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για την αποφυγή πυρκαγιώνΠηγή: Eurokinissi


Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τα Σωματεία, όλους τους φορείς της Πάτρας να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, ειδικά αυτές τις μέρες, για να μειωθούν ή και να αποφευχθούν οι κίνδυνοι πρόκλησης πυρκαγιάς απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Καλεί το λαό, τους φορείς, τους Συλλόγους και τα Σωματεία, τις τοπικές εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης σε οργάνωση και δράση. Να περιφρουρηθεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους, το λαό, στο μέτρο του δυνατού, ο δασικός πλούτος, και οι λαϊκές περιουσίες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας θέτει όλες τις ομάδες πυρασφάλειας που έχει συγκροτήσει σε πλήρη επιφυλακή και δράση. Ήδη από το πρωί ομάδες πραγματοποιούν περίπολα σε όλες τις περιοχές που έχουν υποδείξει οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν σταθερές ομάδες πυρασφάλειας και περιφρούρησης σε Δασύλλιο, Γηροκομείο και Αρόη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ΚΠ βρίσκεται σε σταθερή επικοινωνία με την πολιτική προστασία του Δήμου Πατρέων.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 462015Συνολικές αναγνώσεις:
  • 27Αναγνώσεις σήμερα:
  • 243752Συνολικοί επισκέπτες:
  • 25Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ