Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των Rebellion Connexion (VIDEO)Το νέο album των Rebellion Connexion είναι εδώ και τιτλοφορείται «Δέκα» γιορτάζοντας τη δεκαετία του group στη δισκογραφία. Πρόκειται για ένα δυναμικό album που συνδυάζει το γνωστό ύφος των Rebellion, το ταξικό περιεχόμενο στο στίχο από τη μία και μερικά νέα στοιχεία από την άλλη.

Για πρώτη φορά έχουμε concept tracks, που εντάσσουν το πολιτικό μήνυμα σε συγκεκριμένα ιστορικά και κοινωνικά πλαίσια. Από το «Ξύπνα Βασίλη» και την επίθεση στο μικροαστισμό και το συμβιβασμό του νεοέλληνα… στο «Carthago Delenda Est» -που είναι και το πρώτο clip- το οποίο δανείζεται το ιστορικό πλαίσιο τής Ρωμαϊκής εποχής μεταφέροντάς το στο σήμερα και την ανάγκη για ανατροπή. (Δείτε βίντεο ΕΔΩ)

Υπάρχουν βέβαια και τα γνωστού ύφους επιθετικά tracks (beast mode, Δέκα), που είναι συναυλιακά και γνώριμα στο κοινό τους. Καινοτομία είναι και η πιο μελωδική προσέγγιση σε τραγούδια όπως το «Μπλε» και «Όνειρα γκρίζα». Σε αυτό συνεισφέρει και η συμμετοχή της ανερχόμενης Κατερίνας Παράσχου.

Η κυκλοφορία γίνεται από τη 5th Season records και μπορείτε να βρείτε το album σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 462019Συνολικές αναγνώσεις:
  • 31Αναγνώσεις σήμερα:
  • 243756Συνολικοί επισκέπτες:
  • 29Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ