ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΓΕ: Καλούν στην κινητοποίηση της Επιτροπής Πυρόπληκτων στις 20 Αυγούστου



Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Επιτροπή Πυρόπληκτων Κατοίκων Ραφήνας – Μαραθώνα την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 20.00 στη Βουλή και την Περιφέρεια Αττικής, απευθύνουν οι Ομάδες Γυναικών Νέας Μάκρης – Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου (μέλη της ΟΓΕ).

Σε ανακοίνωση αναφέρουν ότι «από την πρώτη στιγμή οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ σε όλη τη χώρα εκφράσανε έμπρακτα την αλληλεγγύη τους συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους».

Προσθέτουν πως «δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά να οργανώσουμε συλλογικά τον αγώνα μας με γνώμονα τα κοινά μας συμφέροντα. Καλούμε όλες και όλους στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Επιτροπή Πυρόπληκτων Κατοίκων Ραφήνας – Μαραθώνα την Δευτέρα 20/8 στις 20.00 στη Βουλή και την περιφέρεια Αττικής για να απαιτήσουμε την πλήρη αποκατάσταση των πληγέντων».

Ενημερώνουν πως λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Στέκι Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής (Λ . Μαραθώνος 33 – Αγ. Μαρίνα) στις 18.00.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός