ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΙΙ ΚΑΙ ΙΙΙ ΤΗΣ «COSCO»: Καταγγέλλει την επίθεση χρυσαυγιτών σε δημοσιογράφο που κάλυπτε την απεργία



Από την απεργία των εργαζομένων

Από την απεργία των εργαζομένων


Την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon» που καλύπτει την απεργία των εργαζομένων στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της «Coscο» καταγγέλλει το σωματείο τους, η ΕΝΕΔΕΠ.

Στην καταγγελία σημειώνει:

«Η επίθεση ξεκίνησε από ομάδα που έφυγε από την κλίκα των εργοδοτικών – απεργοσπαστών και με επικεφαλής το γνωστό χρυσαυγίτη Μεγαλοοικονόμου Νίκο, που είναι και μέλος του δήθεν Σωματείου της Χρυσής Αυγής στη Ν/Ζώνη.

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση έγινε μπροστά στους λιμενικούς, αυτοί άφησαν το δράστη να διαφύγει. Η ευθύνη της κυβέρνησης, του κράτους και των υπευθύνων της λιμενικής δύναμης είναι τεράστια.

Και με αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνεται ότι θέλουν το λιμάνι του Πειραιά να είναι ένα εργασιακό γκέτο όπου θα τραμπουκίζονται εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι χωρίς καμιά συνέπεια.

Δεν θα τους περάσει».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός