ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ: Απάντηση στις συκοφαντίες της ΓΣΕΕ



«Αυτό που πραγματικά τους πειράζει είναι η προσπάθεια αποκάλυψης της νοθείας και της σαπίλας τους, της μετατροπής των Εργατικών Κέντρων σε Ανώνυμες Εταιρείες, το φαγοπότι χιλιάδων ευρώ μέσα από προγράμματα εκμεταλλευόμενοι τους εργαζόμενους», επισημαίνει η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, απαντώντας στις συκοφαντίες της ΓΣΕΕ για γεγονότα που τάχα έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Η Διοίκηση του ΕΚΠ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Ξαναχτύπησε ο γνωστός σε όλους εργοδότης – εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ, κ. Καραγεωργόπουλος. Έχει πάρει εργολαβία τις τελευταίες μέρες τη συκοφάντηση και δημιουργία εντυπώσεων ενάντια στις δυνάμεις και τα συνδικαλιστικά στελέχη που μάχονται ενάντια στη σαπίλα και νοθεία των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ σε μια σειρά Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες. Είναι ο ίδιος που γράφει όλες τις ανακοινώσεις, πότε σαν ΠΑΣΚΕ, πότε σαν ΣΥΝΔΕΣΥ (παράταξη της ΠΑΣΚΕ στην Πάτρα), πότε σαν ΓΣΕΕ, πότε σαν Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας…

Για άλλη μια φορά καταγγέλλει (σαν ΓΣΕΕ τώρα) ανυπόστατες κατηγορίες και γεγονότα που τάχα έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Είναι αυθεντία στη συκοφαντία, εκτός και αν δεν τον ενημέρωσαν σωστά… Καμία επίθεση δεν υπήρξε στην πρώην πρόεδρο του ΕΚΠ. Αυτό που πραγματικά τους πειράζει είναι η προσπάθεια αποκάλυψης της νοθείας και της σαπίλας τους, της μετατροπής των Εργατικών Κέντρων σε Ανώνυμες Εταιρείες, το φαγοπότι χιλιάδων ευρώ μέσα από προγράμματα εκμεταλλευόμενοι τους εργαζόμενους.

Και επιτέλους ας σταματήσουν να μιλούν για ηθική και δημοκρατικές διαδικασίες αυτοί που είναι πρωτομάστορες στη νοθεία και την απάτη, στον εκφυλισμό και την απαξίωση της συνδικαλιστικής δράσης, στη δημιουργία σωματείων-σφραγίδες, που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη σηκώσει κεφάλι ο εργαζόμενος. Ας σταματήσουν να μιλούν για ηθική αυτοί που έχουν για εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ έναν εργοδότη και δεν βγάζουν άχνα για αυτό.

Δεν πτοούμαστε! Συνεχίζουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Αυτοί μας απασχολούν, τις δικές τους ανάγκες βάζουμε μπροστά!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός