ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Στον τελικό ο Παναθηναϊκός



Το ένα από τα δυο εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου είναι… πράσινο. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει με 3-0 τον ΟΦΗ και να πάρει την πρόκριση. Για να το πετύχουν, ωστόσο, οι «πράσινοι» χρειάστηκαν την παράταση. Το κανονικό παιχνίδι έληξε με νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού, με το ίδιο σκορ δηλαδή που είχε χάσει στο πρώτο ματς στο Ηράκλειο. Παρόλο που η ομάδα του Αναστασίου έχασε στο 89ο λεπτό την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν εξ επαφής ο Λαγός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην παράταση όμως «μίλησε» ο Μπέργκ που μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και έστειλε τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς (105’ Δώνης), Κλωναρίδης (46’ Καρέλης), Πέτριτς (68’ Λαγός), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Καπίνο, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Ρισβάνης.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού (54’ Κουτσιανικούλης), Καλάιτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (76’ Ροβίθης), Μπούρμπος (101’ Νούνιες), Μακρής, Μιλιάζες.

Στον πάγκο: Γιαγκόζης, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης, Στάθης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός