Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Με κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων ματαιώθηκε κυβερνητική φιέστα (ΦΩΤΟ)Από την κινητοποίηση στο ΕΚ Κέρκυρας

Από την κινητοποίηση στο ΕΚ Κέρκυρας


Μετά από κινητοποίηση που έγινε, από το βράδυ της Παρασκευής 2 μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Νοέμβρη στην Κέρκυρα, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα κυβερνητική φιέστα με ομιλητή τον υπουργού παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα από το βράδυ της Παρασκευής 2 Νοέμβρη, ύστερα από κάλεσμα της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι από τα ταξικά Σωματεία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση , περιφρούρησαν το κτίριο του ΕΚΚ, «για να εμποδίσουν αυτήν τη νέα κυβερνητική φιέστα-πρόκληση, που ως μοναδικό στόχο είχε να πείσει τους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τον λαό συνολικά, ότι το να μας σφάζουν είναι για το καλό μας!»

Τεράστιες είναι οι ευθύνες, σημειώνει η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, «της ξεπουλημένης-εργοδοτικής πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, που για άλλη μία φορά, έσπευσε να βάλει πλάτη στην προώθηση της κυβερνητικής πολιτικής! Θυμίζουμε ότι εντελώς αυθαίρετα έδωσε άδεια για να πραγματοποιηθεί η παραπάνω κυβερνητική φιέστα, την ίδια ώρα που κλείνει τις πόρτες του ΕΚΚ στους εργαζόμενους, στα παιδιά τους, στα ταξικά Σωματεία, στο Π.Α.ΜΕ.

Χαρακτηριστική είναι και η στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης που, αν και ήρθαν να «καλύψουν» την κινητοποίηση, που διοργάνωσε η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, εντούτοις δεν καταδέχθηκαν να καταγράψουν καμία δήλωση από κανένα μέλος της Γραμματείας ή των διοικήσεων των ταξικών Σωματείων, παρά μόνο από την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, με φόντο τους εργαζόμενων των Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ».

«Η ανταπόκριση με αποφασιστικό τρόπο των ίδιων των εργαζόμενων, των μαθητών, των φοιτητών, του λαού του νησιού μας στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ήταν εκείνη που ματαίωσε και αυτήν τη νέα κυβερνητική φιέστα, τα σχέδια των ανθρώπων της μεγαλοεργοδοσίας, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, που καταλήγει επισημαίνοντας ότι, «αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να πάρουμε συνολικά την κατάσταση στα δικά μας χέρια. Οργανωνόμαστε λοιπόν ολοένα και περισσότεροι στα σωματεία μας, παλεύουμε με ταξικό προσανατολισμό, περνάμε στην αντεπίθεση!»

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630420Συνολικές αναγνώσεις:
  • 183Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297553Συνολικοί επισκέπτες:
  • 106Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ