Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας με το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμια πρωταθλήματαΣυνεπής στο ραντεβού του με… την ιστορία ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Ντόχα του Κατάρ.

Παρά τους πόνους στον αριστερό ώμο του (σε λίγες ημέρες θα μπει στο χειρουργείο) ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο αγώνισμα των κρίκων, καθώς εκτέλεσε άψογα ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, για το οποίο βαθμολογήθηκε με 15.366 βαθμούς.

Κανείς από τους άλλους οκτώ αντιπάλους του δεν κατάφερε ούτε καν να τον πλησιάσει και έτσι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και δύο διαδοχικές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, κατέκτησε μάλλον άνετα, το τρίτο χρυσό.

Έτσι έγινε ο πολυνίκης Έλληνας, ξεπερνώντας τον Βλάση Μάρα που έχει δύο χρυσά κι ένα χάλκινο, ένας από τους τρεις γυμναστές στην ιστορία της ενόργανης, που θα έχει κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε ένα αγώνισμα. Τέλος θα διευρύνει το αήττητο σερί, καθώς επί 2,5 χρόνια ο Λευτέρης Πετρούνιας νικάει σε όλους τους αγώνες που έχει εμφανιστεί (9 χρυσά σε 9 διοργανώσεις).

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 540123Συνολικές αναγνώσεις:
  • 102Αναγνώσεις σήμερα:
  • 264619Συνολικοί επισκέπτες:
  • 89Επισκέπτες σήμερα:
  • 7Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ