Η απόλυτη ξεφτίλα…



ΑΘΗΝΑ 07/11/2018

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό δεν έχει όρια. Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ξεφτίλας.
Σε συνάντηση που είχε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την προστασία της από τους εργάτες από τα συνδικάτα που απαιτούν ΓΣΕΕ των εργατών και όχι των εργοδοτών.
Φοβήθηκαν την παρέμβαση των ταξικών συνδικάτων σε όλη τη χώρα που ξεσκεπάζουν τη σαπίλα του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού.
Και κάλεσαν τον μπαμπά να μας μαλώσει.
Ζητάνε την Αστυνομική προστασία αυτοί που υποτίθεται προστατεύουν τους εργάτες.

Κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση και στο κεφάλαιο. Τα έχουνε βρει, απλά ψιλοτσακώνονται για τη μοιρασιά και για να κρατήσουν τις καρέκλες.
Να βγάλουν συμπεράσματα οι εργαζόμενοι.
Τους κυνηγάμε εδώ και δύο μήνες να ορίσουν απεργιακή κινητοποίηση να πάμε δυνατά απέναντι στην αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης.
Με διάφορα προσχήματα αλλάζουν τις ημερομηνίες, το φέρνουν από δω, το φέρνουν από κει, αρκεί να μην κινητοποιηθεί ο λαός. Να μην βγει στο δρόμο, να μην διεκδικήσει, να κάθεται ασάλευτος στη γωνία. Να του στερούν τη ζωή, το μεροκάματο, την υγεία, να του τσακίζουν την οικογένειά του και να μη μιλάει.
Τρέμουν την οργάνωση του αγώνα.
Λυσσομανάνε σε κάθε ενέργεια που κάνουν οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, σε Πρωτοβάθμια σωματεία, εργατικά κέντρα, σε ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα.
Αρνούνται να πάνε σε γενικές συνελεύσεις εδώ στην αστική συγκοινωνία ώστε να αντικρούσουμε τους νόμους που ιδιωτικοποιούν το συγκοινωνιακό έργο.
Θυμώνουν που τους λέμε εργοδοτικούς.
Καλούν την αστυνομία να τους προστατεύσει από τους εργάτες.
Όσο και να λυσσάνε δεν πρόκειται να σταματήσουν τη δράση του ΠΑΜΕ, των ταξικών Δυνάμεων των εργατών, που θέλουν να ζήσουν πραγματική ζωή και όχι να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύοντας από νύχτα σε νύχτα.
Οι εργαζόμενοι στην αστική συγκοινωνία να καταδικάσουν αυτή την απαίτησή τους να εμπλακούν οι αστυνομικοί. Θυμήθηκαν την ασφάλεια και το συνδικαλιστικό της χούντας. Μαύρες στιγμές έχουν στο μυαλό τους, εποχές άσχημες για τη χώρα, δεν θα τους περάσει…

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός