ΑΓΡΟΤΕΣ: Προχωρούν σε κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική



Σε πολύμορφες δράσεις για την οργάνωση του νέου κύκλου δυναμικών και πανελλαδικά συντονισμένων αγωνιστικών κινητοποιήσεων προχωρούν το επόμενο διάστημα οι αγρότες σε όλη τη χώρα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ.

Στο Αίγιο, ο Αγροτικός Σύλλογος «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους στην ετήσια γενική συνέλευση την Πέμπτη 10 Γενάρη στις 7.30 μ.μ. στο ΕΚ Αιγίου για ενημέρωση και προγραμματισμό της δράσης για το επόμενο διάστημα.

Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων θα βρεθούν οι ικανοποιητικές τιμές σε λεμόνι – εσπεριδοειδή, γάλα, να σταματήσουν οι αθρόες εισαγωγές προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, η αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος στους ελαιοπαραγωγούς, η άμεση ένταξη της κορινθιακής σταφίδας στο πρόγραμμα αναμπέλωσης καθώς και η εξόφληση από την ΠΕΣ ΑΕΣ ΑΕ της φετινής παραγωγής με την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Σε αγωνιστική ετοιμότητα καλεί τους αγρότες του νησιού η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας, προβάλλοντας ιδιαίτερα την τεράστια καταστροφή που υπέστη φέτος η ελαιοκαλλιέργεια, σε ποσοστό πάνω από 70%, από την έλλειψη δακοκτονίας ή την πλημμελή δακοκτονία σε συνδυασμό με την ολική ανομβρία του φθινοπώρου του 2018.

Στην Καρδίτσα, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) καλεί τους αγροτοκτηνοτρόφους από την Κυριακή 13 Γενάρη να βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, να πάρουν μέρος στις συσκέψεις που θα πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και να συμμετάσχουν στην πλατιά σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων και αγροτών που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός