ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Τον «κώδωνα του κινδύνου» για τις καθυστερήσεις στην προετοιμασία κρούει ο δήμαρχος της Πάτρας



Τον «κώδωνα του κινδύνου» για το ενδεχόμενο αδυναμίας πραγματοποίησης των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα, κρούει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Κ. Πελετίδης, «ενώ βρισκόμαστε μόνο επτά περίπου μήνες πριν τη διεξαγωγή των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και παρά τις προσπάθειές μας, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση από την Οργανωτική Επιτροπή για την πορεία της προετοιμασίας της διοργάνωσης».

Ο Κ. Πελετίδης σημειώνει ότι οι αρχές του δήμου δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τη χρηματοδότηση λειτουργίας της Οργανωτικής Επιτροπής, τους λόγους για τους οποίους δεν συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή, τον καταρτισμό του master plan της διοργάνωσης και την παράδοσή του στην Οργανωτική Επιτροπή, ούτε καν για τις τεχνικές μελέτες των τεχνικών έργων υποδομής και τις προκηρύξεις διαγωνισμών για τις προμήθειες, τις υπηρεσίες και τα έργα.

Ο δήμαρχος της Πάτρας προειδοποιεί ότι ο εναπομείναν χρόνος είναι πλέον ανεπαρκής για την άρτια προετοιμασία της διοργάνωσης και εκφράζει για πολλοστή φορά την ανησυχία του ότι είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος ακόμη και να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην πόλη.

Για τους παραπάνω λόγους ζητά τον ορισμό άμεσης συνάντησης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός