ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συνέντευξη Τύπου σήμερα για τα εργατικά ατυχήματα



Συνέντευξη Τύπου σήμερα Δευτέρα 14 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στα γραφεία του, (Χρυσάφη 10 στην Ηλιούπολη) με θέμα: «Τα εργατικά ατυχήματα στους δήμους. Η ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια στους δήμους».

Σημειώνεται ότι Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πήρε την πρωτοβουλία και διοργανώνει ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια στους δήμους, την Πέμπτη 17 Γενάρη στις 17.30, στο δημαρχείο Περιστερίου.

Το Συνδικάτο στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια στους δήμους μετράμε 60 νεκρούς και 70 σοβαρά τραυματίες. Αιτία των εργατικών ατυχημάτων δεν είναι ούτε η «κακιά στιγμή», ούτε η «κακιά ώρα», όπως θέλουν να παρουσιάσουν κυβέρνηση και πλειοψηφία των δημάρχων. Αιτία είναι ότι η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων αποτελούν κόστος, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να το μειώσουν προκειμένου να υπερασπιστούν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων αδιαφορώντας ακόμα και για τις ζωές των εργαζομένων.

Τα εργατικά ατυχήματα είναι εργοδοτικά εγκλήματα. Και την ευθύνη την έχουν η κυβέρνηση και η πλειοψηφία των δημάρχων.

Αυτή η κατάσταση δε μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δε μπορεί να φεύγουμε για το μεροκάματο και να μην ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στο σπίτι μας, στην οικογένεια μας και τα παιδιά μας. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα πεθάνουμε στο σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πήρε την πρωτοβουλία και διοργανώνει ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια στους δήμους την Πέμπτη 17 Γενάρη στις 17.30 στο δημαρχείο Περιστερίου. Στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συνδικάτου (Χρυσάφη 10 στην Ηλιούπολη) με θέμα «Τα εργατικά ατυχήματα στους δήμους. Η ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια στους δήμους»».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός