ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»: Ο επιχειρηματικός λαβύρινθος του … εργοδότη – «συνδικαλιστή» της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ



Νέες πτυχές της… πολυσχιδούς επιχειρηματικής δραστηριότητας του γνωστού εργοδότη – «συνδικαλιστή», Δ. Καραγεωργόπουλου, στελέχους της ΠΑΣΚΕ, υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ και προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ), έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια, επιβεβαιώνοντας όλο και πιο καθαρά την εντεινόμενη απευθείας σύμφυση εργατοπατέρων – εργοδοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και σχεδόν 9 μήνες, πλήθος συνδικαλιστικών οργανώσεων, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία από όλη τη χώρα απαιτούν την αποπομπή του Δ. Καραγεωργόπουλου από όσες συνδικαλιστικές οργανώσεις συμμετέχει, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι ο εν λόγω «συνδικαλιστής» είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΕ».

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο «Ριζοσπάστης», σύμφωνα με επίσημα έγγραφα επιμελητηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, επιβεβαιώνουν ότι η εμπλοκή του στελέχους της ΠΑΣΚΕ, προέδρου της ΟΙΥΕ σε επιχειρήσεις, ανώνυμες εταιρείες και όχι μόνο, σε πάρε – δώσε εταιρικών μεριδίων και εξαγορών, κορυφώθηκε όλο το 2018, γεγονός που φυσικά δεν αναιρείται από την εμφανιζόμενη αποχώρησή του από την «Πήγασος Φορτούνα Γκέιμινγκ» μόλις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019.

Αποσπάσματα από τη σύσταση της «Good Morning IKE» και στη συνέχεια την πώλησή της στην κυπριακή «Lokats Investments LTD»

Αποσπάσματα από τη σύσταση της «Good Morning IKE» και στη συνέχεια την πώλησή της στην κυπριακή «Lokats Investments LTD»

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του «Ριζοσπάστη» της Τετάρτης 6 Μάρτη 2019

Αθήνα, Πάτρα, Λεμεσός... το δρομολόγιο των επιχειρηματικών πάρε - δώσε του εργοδότη - «συνδικαλιστή»

Αθήνα, Πάτρα, Λεμεσός… το δρομολόγιο των επιχειρηματικών πάρε – δώσε του εργοδότη – «συνδικαλιστή»

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός